Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Observer: System Redux – 19 Dakikalık PS5 Oynanış Videosu

 
IGN, Observer: System Redux için PlayStation 5 üzerinden kaydedilmiş 19 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı.

Observer: System Redux, Ağustos 2017'de çıkan cyberpunk psikolojik korku oyunu Observer'ın yeni nesil için geliştirilmiş ve genişletilmiş versiyonu.
 
Yeni animasyonlar, modeller ve efektler, ray tracing, HDR ışıklandırma sunacak. Ayrıca "Errant Signal", "Her Fearful Symmetry" ve "It Runs in the Family" olmak üzere üç tane yepyeni görev içerecek. 
 
Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için 10 Kasım'da; PlayStation 5 için bölgeye göre 12 Kasım'da çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Çözülecek yeni yan davalar. "Errant Signal", "Her Fearful Symmetry" ve "It Runs in the Family" yakında günümüz olabilecek bir geleceğin merak uyandıran temalarını keşfederken oyunun hikâyesine yeni bir derinlik katıyor.

Observer topluluğunun katkısıyla yeni oyun mekanikleri, bulunacak yeni sırlar, yeniden tasarlanmış gizlilik, ek sinirsel sorgular ve oyun kalitesini artıracak yenilikler içeren genişletilmiş oynanış.

Yeni nesil ihtişamı ile en heyecanlı siberpunk hikayelerinden biri: 4K çözünürlük, yeni animasyonlar, modeller ve efektler, Işın İzleme, HDR ışıklandırma.
 
İlk başta Nanophage vardı. Zihinlerini ve vücutlarını yükseltmeyi seçen binlerce insanı öldüren dijital bir veba.

Ardından hem Batı'yı hem Doğu'yu kırıp geçiren ve mahveden savaş geldi. Gücü ele alacak kimse kalmayınca şirketler başa geçti ve kendi çarpık imparatorluklarını kurdular.

Sen kurumsal zulmün bir aracısın. Korkutulmuş ve küçümsenmiş, şüphelilerin zihinlerinin en karanlık köşelerini ele geçir. Rüyalarına girip korkularını ortaya çıkar ve araştırmanın gerektirebileceği bütün bilgileri dışarı aktar.

Sen bir Observer'sın.
 
Siberpunk'ın simge isimlerinden Rutger Hauer tarafından canlandırılan geleceğin araştırmacısı Daniel Lazarski'yi oynuyorsun. Bir Observer olarak ipuçları ve deliller için şüphelilerin zihinlerine izinsizce gir. Hissettikleri, düşündükleri veya hatırladıkları her şey davayı çözmek için kullanılabilir.
 
Dream Eater adlı cihazı kullanarak ölülerin ve ölmek üzere olanların zihinlerine gir ve korkuları ile takıntılarını keşfetmek için son anlarını yeniden yaşa. Karmaşık sinirsel labirentlere dal ve bulması zor katili bulmanda sana yardımcı olacak ipuçlarını ara. Ancak dikkat et, derinlere indikçe akıl sağlığını kaybetme riskin artar.
 
Savaş ve siber vebanın harap ettiği, hayatın ucuz ve umudun az olduğu bir dünyaya gir. Bu dünyadaki birçok insan ümitsiz varoluşlarından kaçmak için her şeyi yapabilir. Sanal gerçeklikler, zihin değiştirici uyuşturucular, sinirsel implantlar - zehrini seç ve olup bitenlerden uzak, kaygısız yokluğa dal. Ancak unutma, ne kadar derine gitsen de bir Observer'dan asla kaçamazsın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Observer: System Redux Bloober Team PS5 Xbox Series X
Devil May Cry 5 Special Edition Oynanış Videoları PS5 DualSense Kontrolcüsünün Siyah Plastiği Kolayca Çıkarılabiliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Observer: System Redux
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız