Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Observer: System Redux Oynanış Videosunda Yeni Görevler Tanıtıldı

 
2017'de çıkan cyberpunk psikolojik korku oyunu Observer'ın yeni nesil versiyonu Observer: System Redux üç yeni görevle birlikte geliyor.

Bloober Team bu görevlerden ikisi “Errant Signal” ve “Her Fearful Symmetry” için toplamda beş dakikalık oynanış videosu yayınladı.
 
Üçüncü görevin adı “It Runs in the Family”. Henüz gösterilmedi. Bloober Team tarafından belirtilene göre her bir yeni görev yeni hikayeler ve karakterler tanıtacak. 
 
Observer: System Redux Xbox Series ile PC için 10 Kasım'da, PlayStation 5 için bölgeye göre 12 Kasım ve 19 Kasım'da çıkacak. Fiyatı $29.99 / €29.99 olacak ve şu anda Steam'de %10 indirimle 45,00 TL'den ön siparişte. PC versiyonu demosunu indirip deneyebilirsiniz.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Observer: System Redux Bloober Team PS5 Xbox Series X
Dynasty Warriors 9 Empires PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Beşinci Güncellemesinden Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Observer: System Redux
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız