Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 5 Special Edition Oynanış Videoları

 
Game Informer, IGN ve Japon oyun basınından çok sayıda kuruluş Devil May Cry 5 Special Edition'dan yeni oynanış videoları paylaştı.

Special Edition ile birlikte gelecek Legendary Dark Knight zorluk seviyesine, Turbo moduna ve Vergil oynanabilir karakterine yakından bakış atma şansı yakalıyoruz.

Devil May Cry 5 Special Edition dijital olarak Xbox Series için 10 Kasım'da ve PlayStation 5 için 12 Kasım'da çıkacak. PlayStation Store'da 284,00 TL ve Xbox Store'da 285,00 TL. Kutulu sürüm CD Media Türkiye dağıtımcılığı altında 1 Aralık'ta piyasaya sürülecek.

PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları 15 Aralık'tan itibaren Vergil oynanabilir karakterini $4.99 / €4.99 karşılığında indirilebilir içerik olarak satın alabilecek.
 
 
4Gamer.net

Legendary Dark Knight Mode 
 
 
Turbo Mode 
 
 
Vergil
 
 
Famitsu

Legendary Dark Knight Mode
 
 
Turbo Mode
 
 
Vergil
 
 
Game Informer
 
 
Gamer.ne.jp

Legendary Dark Knight Mode
 
 
Turbo Mode
 
 
Vergil
 
 
IGN

Legendary Dark Knight Mode
 
 
Vergil
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Activision Blizzard Geçtiğimiz Çeyrekte Mikro Ödemelerden 1.2 Milyar Dolar Gelir Elde Etti Observer: System Redux – 19 Dakikalık PS5 Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız