Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nobody Saves the World için Frozen Hearth Adlı DLC Duyuruldu

 
 
DrinkBox Studios, Nobody Saves the World için indirilebilir içerik (DLC- ek paket) “Frozen Hearth”ı duyurdu. Yeni genişleme paketi 13 Eylül'de tüm platformlarda 4,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek. Hem temel oyunu hem de indirilebilir içeriği içeren bir paket de 27,99$'dan satışa sunulacak.
 
"Frozen Hearth" genişlemesi, oyunculara yeni beceriler ve yaratıcılığını zorlayacak bir dizi bulmaca ve zorluk sunacak. Bunun yanı sıra The Tempering'de en güçlü savaşçıların zafer için yarıştığı ve yeraltının derinliklerinde unutulmuş bir bölgeyi gün yüzüne çıkaracak. 
 
Bu izometrik aksiyon rol yapma oyununda Nobody (Hiç Kimse) adlı karakterin rolünü üstlenerek dünyayı büyük bir felaketten kurtarmaya çalışacaksınız. Yolculuğunuz boyunca prosedürel olarak oluşturulan zindanları temizleyecek, bulmacaları çözecek ve çeşitli görevleri tamamlayacaksınız. 
 
Nobody Saves the World şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden mevcut. Ayrıca Xbox Game Pass platformunda da yer alıyor.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nobody Saves the World DrinkBox Studios izometrik aksiyon rol yapma oyunu
Arcade Oyunu Swordship Ertelendi Zero Escape: Zero Time Dilemma, 30 Ağustos'ta Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nobody Saves the World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız