Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nişancı Oyunu I.G.I. Origins için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Toadman Interactive ve geliştirici Antimatter Games, birinci şahıs nişancı oyunu I.G.I Origins için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
1980, Soğuk Savaş, büyük ölçekli bir çatışma, tehlikeli ve şiddet dolu bir ortam. Siz, MI6 tarafından görevlendirilen gizli bir ajansınız (dünya çapında görevlere atılırsınız). Bu uğurda kullandığınız kod adınız ise Regent'tir. Regent kod adlı Michael King olarak oynadığınız bu yapımda, düşmanlarınızı manipüle etmek, alt etmek veya öldürmek için gelişmiş bir cephanelikle donanacaksınız. Düşmanlara yaklaşımınıza siz karar vereceksiniz. İsterseniz gizli ilerleyin isterseniz de direkt olarak aksiyona dalın ve ortalığı dağıtın. 
 
Küresel İstihbarat Enstitüsü'nün kökenlerine inin ve arka planda yapılanları öğrenin. 
 
IGI Origins, konsollar ve PC için geliştiriliyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu I.G.I. Origins Toadman Interactive Antimatter Games taktiksel gizlilik birinci şahıs nişancı oyunu
Xuan-Yuan Sword VII, 2023'te Switch Konsollarına Geliyor A Plague Tale: Requiem için Hikaye Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

27.9.2022 16:23:34

0
Tekrar izledim masaüstüne geçince de sahi güzel görünüyor yalnız hep gece mi geçecek acaba? İlk oyunda gündüz bölümleri vardır ki harikadır bu bölümler. Bir de ilk oyundan ziyade ikinci oyuna benziyor sahiden de.

JaReD22

27.9.2022 16:19:35

0
Çocukluğumun oyunu

porsux

27.9.2022 14:40:56

+1
bir benzeri daha olmayan bu seriyi acaba neden hiçbir oyun muhabbetinin döndüğü videoda görmüyoruz? oyun direk gelmiş geçmiş en iyi askeri gizlilik fps oyunu. basın tarafından hakkı verilmiyor sanki. yeni oyun tutarsa biz eski IGI'cılardanız diyenler türemeye başlar eminim..

BSC Misafiri

27.9.2022 14:24:22

0
yapmışlar işte. video çok kısa ama özendikleri belli oluyor. IGI 2'yi çok anımsattı. Umarım ilk oyuna benzeyen yönleride vardır. IGI nın kendine has bir kimliği vardır ve dengesini tutturabilmek zordur. İpin ucunu biraz kaçırırlarsa oyun splinter cell'e, far cry'a falan dönüşebilir. işleri zor ama adamlar asılmışlar belli. helal olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırlar

Zebercet

27.9.2022 14:21:24

+1
Orijinali pcde oynadigim ilk oyunlardan. Hic bitirememistim. Bugun bile cok zor oyun. Yeri bende ayridir. Bunu kesin deneyecegim.

MovieClipS

27.9.2022 14:16:37

0
Yapay zekası iyi olursa tadından yenmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I.G.I. Origins
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız