Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

I.G.I. Origins 2021'de PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Toadman Interactive ve geliştirici Antimatter Games, taktiksel gizlilik birinci şahıs nişancı oyunu I.G.I. Origins'in 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

I.G.I. Origins, 2000'de çıkan Project I.G.I. ve 2003'te çıkan I.G.I.-2: Covert Strike oyunların öncesini konu alacak ve I.G.I. organizasyonunun hikayesinin kökenini anlatacak.
 
1980 yılında geçecek I.G.I. Origins'te oyuncular “Regent” kod adına sahip bir ajanın rolünü üstlenecekler ve IGI (Institute of Geotactical Intelligence)'ın kökenini araştırmak için dünya genelinde çeşitli görevlere çıkacaklar. Oyuncular dünyayı sarsacak olayların ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için çeşitli silahlar ve aletler kullanacak, eylemleriniz dostlarınızın ve düşmanlarınızın dünya üzerindeki sınırlarını belirleyecek.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu I.G.I. Origins Toadman Interactive Antimatter Games taktiksel gizlilik birinci şahıs nişancı oyunu
The Witcher Dizisi Fantastik Türünden Daha Çok Bir Korku Dizisi Olacakmış Kingdom Under Fire 2 PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

7.11.2019 09:42:01

0
Ilk oyunu 2005 yilinda dayimgilin bilgisayarinda oynamistim. Ilk bilgisayar oyunlarimdan biridir. Sonrasinda belki de senelerce oynadim ancak bir turlu bitirememistim. Zaten 11 yasindaki biri icin epey zor bir deneyimdi. Seneler sonra bir igi oyunu gorecek olmak sahane.

porsux

7.11.2019 02:20:38

0
Haklı olabilirsin belki ama serinin önceki oyunları çıktıkları dönemin teknik anlamda en üst yerlerindeydi. Hem görsel hemde işitsel olarak. Bu geleneği bir şekilde devam ettireceklerini düşünüyorum. Evet, bu oyunun arkasında ne Eidos var ne de Codemasters ama devam oyununu yapmayı göze aldılarsa bunuda düşünmüşlerdir heralde. Şahsen ortalama kalitede grafikler bile olsa - ki ben bir oyunda en önemli şeyin grafikler olduğunu düşünürüm - bu oyun alınır. Önemli olan dediğim gibi, 2000'lerin başlarındaki o müthiş askeri taktiksel oyunların tadını vermesi. Delta Force, Operation Flashpoint, Ghost Recon vs... Yapımcı ve yayıncıya, oyunculardan önemli bir satın alma dönüşü gerçekleşirse eminimki çok daha iyisini yaparlar ve gerçekten günümüzdeki nişancı türünün böyle birşeye ihtiyacı var. Holywood tarzı birbirinin aynısı CoD klonu FPS oyunlarından bıkkınlık geldi...

C.H.N

7.11.2019 02:08:35

0
Ayyyy fena oldum. Kendisi ilk kirek yaptığım oyundu, yeri bende ayrıdır. :) Ancak unreal'da düzenlenmiş naylon bişeye benziyor, baya kötü görünüyor.

porsux

7.11.2019 00:25:41

0
Nasıl özlemişim yav.. 6 aydır adamların youtube kanalını hergün kontrol etmekten çatırdayacaktım nerdeyse. Bir 6 ayda bu videoyu izler her yerini ezberlerim iyice Video ortalama duruyor, öyle çok aman allahım diyeceğim birşey göremedim. Sadece yakın dövüşün önemini arttırmışlar gibi geldi. Eski oyunlarında genelde sıcak temas mesafeleri orta - uzak ve çok uzak olduğu için yakın dövüş neredeyse yaşanmıyordu. Bu adamlardan istediğim iki şey var aslında. 1- Kim M. Jensen 2- Chris Ryan Bir tanıtım videosundan oyunun müzikleri konusunda çıkarımlarda bulunmak istemiyorum ama çalan müzik I.G.I. ruhunu yansıtmıyor. En azından 6 ay önce yayınlanan videodaki serinin orijinal müziğinin havasında birşeyler bekliyorum genel olarak oyundan. Kim m. Jensen olmadan I.G.I. daima eksik bir oyun olur. Ne yapıp edip onunla anlaşmaları şart. Chris Ryan'ı da aynı Ubisoft'un Tom Clancy'si gibi düşünebilirsiniz. Adam Irak savaşında görev alan İngiliz Sas Komando Birliği'nde hayatta kalıp kaçmayı başarabilmiş tek kişi. Yani adam hakiki David Jones Özellikle IGI 2 Covert Strike'a kattıkları inanılmaz seviyedeydi. Bu da IGI'ya hayat veren figürlerden birisi. Yani Kim M. Jensen IGI'nın ruhuysa, Chris Ryan'da bedeni diyebilirim. Bunlar dışında heyecanla bekliyoruz. Özellikle tarih olarak tam döneminde geçiyor aslında Bu arada değinmeyi unuttum, baş karakter konusunda hiçbir fikrim yok. David Jones olmadığı kesin çünkü adam 1965 doğumlu ve oyun 1980'de geçiyor. Ama yinede oyunda bir şekilde değinilmesi hatta gösterilmesini isterdim.

Wayward Son

6.11.2019 21:28:43

+2
Patlamamasını aşırı istediğim oyunlardan biri. Bu tarzda oyunlara artık rastlayamıyoruz. Güzeldi Igi.

carleybatteries

6.11.2019 19:55:45

0
Madem 2021de çıkıyor neden bu jenerasyona çıkıyor onu anlamadım. Neyse
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I.G.I. Origins
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız