Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: Yeni Nesil Konsolların Switch Satışlarına Önemli Bir Etkisinin Olacağını Düşünmüyoruz

 
PlayStation 5 ve Xbox Series X'in bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak olmasıyla birlikte tüm dikkatler yeni nesil konsollara çevrilecek fakat Nintendo'nun bu durumdan pek bir çekincesi yok.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, yeni nesil konsolların Switch satışlarına önemli bir etkisinin olacağını düşünmüyor.
 
"Gelecek mali yıla ait net rakamları, bir sonraki raporumuzda açıklayacağız. Rakiplerimizin yeni ürünlerini piyasaya sunacak olmasıyla birlikte oyun sektöründe birtakım degişiklikler olacağını düşünüyoruz fakat diğer şirketlerin iş eğilimlerinin bizim işimiz üzerinde önemli bir etkisinin olacağını düşünmüyoruz." 
 
Nintendo gerçekten bu şekilde düşünüyor olacak ki Nisan 2019 - Mart 2020 tarihleri arasında 18 milyon adet olan Switch satma hedefini 19.5 milyona yükselttiler. Switch 31 Aralık 2019 itibarıyla dünya genelinde 52.48 milyon adet satışa ulaştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
TY the Tasmanian Tiger'ın Switch'te Yayınlanma Tarihi Açıklandı The Incredible Adventures of Van Helsing III PS4 için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

5.2.2020 18:07:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Adamlar cımbızla çekmiş lafımı hemen yapıştırmışlar. Oyunu oynamamışlar bile oldukça belli, uzaktan milletin lafıyla övüyorlar. Şu oyunda kulelere tırmanıp haritayı açma işini Far Cry da yapmıyor muyuz? Neredeyse aynısını yapmışlar be oyunda konuşma yok bildiğin oyunun sonuna kadar metin okuyup duruyoruz, yaratıklar desen komedi hikaye desen zaten bir derinlik yok. Bu oyuna 97 kim veriyor arkadaş? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt="">
Kendisi gitmiş abuk subuk emülatörlerden nasıl oynadıysa artık, evinde Nintendo Swtich'i olup bu oyuna 200 saat gömenlere laf atıyor. Daha önce bir yerde daha demiştim, anlayamazsınız, sonra da "kim veriyor 97'yi" der durursunuz işte :) Metacritic son 10 yılın en iyi oyunu olarak da seçti kendisini, onu da ekleyim :)

BSC Misafiri

4.2.2020 09:29:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Adamlar cımbızla çekmiş lafımı hemen yapıştırmışlar. Oyunu oynamamışlar bile oldukça belli, uzaktan milletin lafıyla övüyorlar. Şu oyunda kulelere tırmanıp haritayı açma işini Far Cry da yapmıyor muyuz? Neredeyse aynısını yapmışlar be oyunda konuşma yok bildiğin oyunun sonuna kadar metin okuyup duruyoruz, yaratıklar desen komedi hikaye desen zaten bir derinlik yok. Bu oyuna 97 kim veriyor arkadaş?
Koşma olmadığına emin misin? Sen keşfedemeyince oyunda olmuyor mu?

Guest-AEF248198

3.2.2020 23:37:01

+1
Adamlar cımbızla çekmiş lafımı hemen yapıştırmışlar. Oyunu oynamamışlar bile oldukça belli, uzaktan milletin lafıyla övüyorlar. Şu oyunda kulelere tırmanıp haritayı açma işini Far Cry da yapmıyor muyuz? Neredeyse aynısını yapmışlar be oyunda konuşma yok bildiğin oyunun sonuna kadar metin okuyup duruyoruz, yaratıklar desen komedi hikaye desen zaten bir derinlik yok. Bu oyuna 97 kim veriyor arkadaş?

darkdiva

3.2.2020 22:17:30

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Ne olur şu konsolların özel oyunları Pc'ye gelsin de Pc kullanıp bu oyunları oynayamayan arkadaş bir görsün aslında hiçbir şey kaybetmediklerini. Zelda oynuyorum oyunda konuşma yok nadir çıkan ara sahne olmasa oyunda konuşma duyamayacağız. Görev almaya gidiyorsun "ah ih hoho" çıkan tek sesler bunlar. Adam Far Cry'daki kuleler gibi kule yapmış oraya gidip harita açıyorsun. Skyrim'e Witcher'a bak birde buna bak. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt=""> Ha ama bu oyunun en büyük özelliği konsolu yanında taşıyarak da oynayabilmen başka hiçbir özelliği yok. Şu Last of Us, Horizon, Zelda, Mario'lar sadece abartı keşke Pc kullanıcıları da oynasalar da görseler yav.
Cahilliğin de bu kadarı... 40 senelik Zelda'yı kıyasladığı oyunlara bak :D :D

BSC Misafiri

3.2.2020 21:17:36

+6
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Ne olur şu konsolların özel oyunları Pc'ye gelsin de Pc kullanıp bu oyunları oynayamayan arkadaş bir görsün aslında hiçbir şey kaybetmediklerini. Zelda oynuyorum oyunda konuşma yok nadir çıkan ara sahne olmasa oyunda konuşma duyamayacağız. Görev almaya gidiyorsun "ah ih hoho" çıkan tek sesler bunlar. Adam Far Cry'daki kuleler gibi kule yapmış oraya gidip harita açıyorsun. Skyrim'e Witcher'a bak birde buna bak. Ha ama bu oyunun en büyük özelliği konsolu yanında taşıyarak da oynayabilmen başka hiçbir özelliği yok. Şu Last of Us, Horizon, Zelda, Mario'lar sadece abartı keşke Pc kullanıcıları da oynasalar da görseler yav.
Bibirinin kopyası Far Cry'larla mı Zelda'yı karşılaştırıyorsun cidden?

Guest-AEF248198

3.2.2020 20:14:28

+1
Ne olur şu konsolların özel oyunları Pc'ye gelsin de Pc kullanıp bu oyunları oynayamayan arkadaş bir görsün aslında hiçbir şey kaybetmediklerini. Zelda oynuyorum oyunda konuşma yok nadir çıkan ara sahne olmasa oyunda konuşma duyamayacağız. Görev almaya gidiyorsun "ah ih hoho" çıkan tek sesler bunlar. Adam Far Cry'daki kuleler gibi kule yapmış oraya gidip harita açıyorsun. Skyrim'e Witcher'a bak birde buna bak. Ha ama bu oyunun en büyük özelliği konsolu yanında taşıyarak da oynayabilmen başka hiçbir özelliği yok. Şu Last of Us, Horizon, Zelda, Mario'lar sadece abartı keşke Pc kullanıcıları da oynasalar da görseler yav.

dikiştutmazsabri

3.2.2020 17:44:37

0
bence switch el konsolu olarak değerlendirilmeli. masaüstü konsol rekabetinde ps 5 ve xbox la yarışamazlar zaten bunu onlarda biliyor.

BSC Misafiri

3.2.2020 17:32:23

+4
Haklılar.Oyun anlamımda özel oyunlarının devamları çıktıkça yeni konsola kısa sürede gerek de yok diğer konsollar etkilemezde.Çünkü bi zelda için bile şu konsol alınır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız