Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Incredible Adventures of Van Helsing III PS4 için Çıktı

 
Geliştirici NeocoreGames, The Incredible Adventures of Van Helsing III'ün PlayStation 4 için çıkış yaptığını duyurdu.

PlayStation 4 versiyonu PlayStation 4 Pro iyileştirmeleri, DualShock 4 kontrolcüsünün ses özelliğini ve Platinum dahil olmak üzere 57 kupa içeriyor. PlayStation Store'da 69,00 TL'den satışta.

Hack and slash aksiyon RPG ilk olarak Mayıs 2015'te PC ve Aralık 2017'de Xbox One için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Gotik ve kasvetli Avrupa'da geçen bu eşsiz ve aksiyon dolu RPG oyununun yıldızı, korkusuz canavar avcısı Van Helsing rolünüzü tekrarlayın (göz alıcı ve ölümcül hayalet yoldaşı Lady Katarina'yı da görmezden gelemeyiz). Ülkeyi çılgın bilimin zulmünden kurtardığınız Borgovia'ya geri dönme, iç savaşın fitilini ateşleme ve üzerinde çalıştığınız her şeyi yok etmeye çalışan askeri dehaya karşı Direnişe liderlik etmenin vakti geldi. Ancak mekanik canavarlar ordusuna karşı savaşıp General Harker'ı yenmenize rağmen, size hile yapıp en güçlü eser olan Ölümsüz Koschei'nin gizli ölümünü ele geçiren gizemli dostunuzun ihanetine uğradınız.
 
Borgovia'da savaş bitti. Ancak gelecek, kötü görünüyor. Tuhaf bilimin şehri harabeye döndü. Birbirleriyle didişen gruplar ve suçlular güç mücadelesi veriyor. Acayip bir tarikat ise "kıyamet gününün" yaklaştığını haber veriyor. Haklı da olabilirler. Esrarengiz olaylar silsilesi ülkeyi sarsıyor. Üstelik tamamı, bugün dehşetli bir baş düşmana dönüşmüş eski bir dost olan gizemli bir yaratıkla bağlantılı. Van Helsing elinden geleni ardına koymayacak. Silahlarını kapıp ölümcül hilelerine hazırlanıyor. Şimdiye kadarki en tehlikeli canavarı avlamaya çıkıyor. Üstelik mesele bu kez kişisel. Amacına ulaşmak için her şeyi yapmaya hazırlıklı. Modern Borgovia'nın doğuşuyla ilgili en karanlık gizemle bile yüzleşebilir. 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Incredible Adventures of Van Helsing Van Helsing Action RPG RPG PC Neocore Games
Nintendo: Yeni Nesil Konsolların Switch Satışlarına Önemli Bir Etkisinin Olacağını Düşünmüyoruz BioWare 25. Yılını Kutluyor

wahsikunduz

3.2.2020 22:33:24

0
karakterler ve ambians çok kötü geldi gözüme
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Incredible Adventures of Van Helsing III
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız