Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TY the Tasmanian Tiger'ın Switch'te Yayınlanma Tarihi Açıklandı

 
yayıncılığını ve geliştiriciliğini Krome Studios'un yaptığı 3D platform oyunu TY the Tasmanian Tiger'ın Nintendo Switch için çıkış tarihi açıklandı. Oyunun Switch versiyonu için geçtiğimiz yılın Ağustos ayında bir bağış kampanyası başlamıştı ve 50.000$ gibi bir hedefleri vardı.
 
Görünen o ki hedeflerine ulaşmışlar. Geliştirici stüdyonun duyurusuna göre TY the Tasmanian Tiger, 31 Mart 2020 tarihinde Nintendo Switch için yayınlanacak. Stüdyonun duyurusuna göre Switch çıkışından sonra olabilen en erken zamanda, oyun PlayStation 4'e ve Xbox One'a da gelecek. 
 
TY the Tasmanian Tiger ilk kez 2002 yılında PlayStation 2, Xbox ve GameCube için yayınlanmıştı. 2016 yılında ise Steam üzerinden PC için de yayınlandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu TY the Tasmanian Tiger 3d platform oyunu oyun çıkış tarihi haberler switch konsollar macera aksiyon klasik
Switch Önceki Nintendo Konsollarına Kıyasla Daha Uzun Bir Yaşam Döngüsüne Sahip Olacak Nintendo: Yeni Nesil Konsolların Switch Satışlarına Önemli Bir Etkisinin Olacağını Düşünmüyoruz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TY the Tasmanian Tiger ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız