Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo World'de MGS 3: Snake Eater Açıklamaları

Metal Gear Solid 3D: Snake Eater görselleri ile de cihazın en iyilerinden birisi olacak

    Metal Gear Solid 3D: Snake Eater 3DS'in en çok beklenen oyunları arasında bulunuyor. Konami bu yeniden yapım üzerinde büyük emek sarf ediyor ve oyunla ilgili gösterdikleri ilk video ile bunu başardılar.
 
     Nintendo World'de bir çok oyunla ile ilgili bilgi geldiği gibi 3DS'in Metal Gear Solid'i ile ilgili açıklamalar da yapıldı. Oyunun yönetmeni Yoshikazu Matsuhana, oyunun demosu ile ilgili çalışmalara katılmadığını, demonun Hideo Kojima'nın da aralarında bulunduğu özel bir ekip tarafından yapıldığını söyledi.
 
     Kojima'nın 3DS'te neler yapılabildiğini görmek istediği için demo üzerinde çok çalıştığını söyleyen Matsuhana, demoyu hazırlayan ekipte üst düzey programcılar, tasarımcılar çalıştığını belirtti.
 
     3DS'te bir geliştiricinin istediği her şeyin olduğunu vurgulayan yönetmen, Streetpass özelliğini kullanıp kullanmama konusunda karar vermediklerini açıkladı. Halbuki Hideo Kojima bu özelliğin kullanılacağını söylemişti.
 
    Son olarak cihazın 3D özelliği sayesinde oyuncuları şok edeceklerini ve sürprizler hazırlayacaklarını söyleyen Matsuhana, oyunun gerçek yaşamda ve oyunda resim çekmenize olanak vereceğini söyledi. Sanırım gerçek yaşamda çektiğimiz resimleri oyunda kullanma şansımız olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Kojima Productions Konami
Nintendogs+cats'ten Ekran Görüntüleri Dead or Alive: Dimensions'tan 5 Dakikalık Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız