Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NinoKuni'nin PS3 Sürümüne Özel İçerikler Var

Bu gizemli genç kızın başı neden belada bilemiyoruz

   Nintendo DS için piyasaya çıkan Ni no Kuni: The Another World yakında Playstation 3 için de (en azından Japonya'da) piyasaya çıkacak. Grafiksel olarak büyük gelişim gösterecek oyunumuzun PS3 sürümünde yeni içerikler de olacak.
 
     PS3'e çıkacak (Japonya'daki adıyla) Ni no Kuni: Queen of the Holy White Ash'te bazı yeni karakterler ve haritalar da bulunacağı açıklandı. Yeni haritalar hakkında ayrıntılar açıklanmadı, ama bazı yeni karakterlere ait bilgiler ortaya çıktı.

     Ana karakterimiz Oliver'ın tanıştığı karakterlerden birisi gizemli bir genç kız. Beyaz bir ışıkla kaplanmış olan bu karakterin başı belada. Ayrıca yine görüntülere baktığımızda Queen Reinas'ı da görme şansını yakalıyoruz. Bu karakter hikayemizde bize yol gösterici görev alıyor.

     Ayrıca oyunda Doton Ormanında iki yeni peri ile karşılaşacağımızı da belirtelim. Nico ve Pucci adlı bu periler de kahramanımız Oliver'in yoldaşı olacaklar.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Ni no Kuni Another World Level 5 DS PS3 Studio Ghibli
Hawken'ın Hikaye Videosu Yayınlandı Guild Wars 2'den Pax Prime Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız