Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ni No Kuni Geliştiricisi 2016 Yılında Yeni Oyunlar Duyuracak


      JRPG türünün önemli geliştiricilerinden olan Level-5 yeni bir açıklamayla gündeme geldi. Son olarak Ni No Kuni II ile karşımıza çıkan geliştirici ekip 2016 yılında yeni oyunlar duyuruacağını açıkladı.
 
      Firmanın başkanı Akihiro Hino, Level 5'ın 2016 yılında yeni oyunlar duyuracağını dile getirdi. Bu oyunlar arasında geliştirici ekibin eski oyunlarının devam oyunları olduğu gibi aynı zamanda yepyeni oyunlar da bulunuyor. Hino, firmanın "çok ünlü" serilerinden bir tanesi için yeni bir oyun geldiğini paylaşıyor. Ne yazık ki 2016'da gelecek Level 5 oyunları hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Ni no Kuni Another World Level 5 DS PS3 Studio Ghibli Ni no Kuni Another World Level 5 DS PS3 Studio Ghibli
BSC Büyük Yılbaşı Çekilişi Sony Japonya'nın Önemli İsmi, 2016'da Yeni Bir İddialı Oyun Çıkarmayı Planlıyor

Fingolfin.

30.12.2015 02:49:08

0
Yeni Dark Cloud oyunu geliyordur umarım Yeni bir Layton, Yo Kai Watch, Inazuma Eleven gibi bir şey geliyor olsaydı böyle bir şey demezlerdi heralde.Belki White Knight falan gelir ama Dark Cloud gelse güzel olur, harika olur, çok iyi çok da güzel olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız