Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ni no Kuni'nin Yapımcısı Büyük Çaplı Bir Proje İçin İlan Verdi


    2013 senesinin büyük isimlerin arasında kaybolup giden oyunlarından birisi de Ni no Kuni: Wrath of the White Witch olmuştu. Masalsı bir atmosferde, yine masalsı bir hikayeyi oyunculara sunan Ni no Kuni, başarılı yapısına rağmen satışlar konusunda hak ettiğinin altında kalmıştı. Oyunun yapımcısı Level-5, Ni no Kuni'nin ardından yeni bir projeye başlayacak gibi duruyor.
 
    Famitsu'nun son sayısında Level-5, büyük çaplı projesi için iş ilanı verdi. Verilen iş ilanlarında firmaya tasarımcılar ve programcılar aranıyor. Bakalım firma, ne gibi bir projeyle karşımıza çıkacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ni no Kuni Another World Level 5 DS PS3 Studio Ghibli Ni no Kuni Another World Level 5 DS PS3 Studio Ghibli
Triad Wars PC'ye Özel Kalmayabilir Watch Dogs: Bad Blood, Season Pass Sahiplerine Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

24.11.2014 01:44:47

0
Ya harika oyundu ama oynayamadım fazla :(

Kadirak34

23.11.2014 03:05:18

0
pokemon tam olarak bir jrpg sayarsak pokemon'dan sonra oynadığım en iyi jrpg oyunu hatta jrpg'yi geçtim kesinlikle oynadığım en iyi 5 oyundan 1 tanesi tam koleksiyonluk birde 3ds versiyonu olsa 10 numara olurdu ama işte :)

BSC Misafiri

24.9.2014 22:26:22

+1
Gecen nesil Tales serisi ile birlikte oynadigim HD konsollar arasinda en iyi JRPG oyunuydu Ni No Kuni. BlueDragon, LostOddysey, Eternal Sonata, Tales serilerini bitirmis ve cok begenmis olmama ragmen The Last Story Wii, XenoBlade Wii ve Ni NoKuni PS3 gercekten muhtesem bir JRPG deneyimi yasatti. Bu 3 oyunu azicik JRPG seviyorsaniz oynayin arkadaslar. Pisman olmazsiniz. Son olarak Final Fantasy XIII serisini oynadim gercekten hem konu, hem kurgu hemde muzikler olsun eski FF oyunlarini bana aratti. Zaten iki konsola cikip 11 milyon satis yapabildigibi ve bu satisa 2 senede ancak ulasabildigi goz onune alininca fanlarin benim gibi diger JRPG serilerine ilgi gosterdigi acik. FFXIII gercek JRPG oyuncularina onerilmeyecek kalitede bir oyun. Yeni nesil oyuncular icin fena degil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız