Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hawken'ın Hikaye Videosu Yayınlandı

Oyunun görsel olarak oldukça başarılı olması bekleniyor

     Bağımsız geliştiriciler son dönemlerde adlarından daha fazla bahsettiriyorlar. Onlardan birisi de Adhevise Games. Unreal Engine kullanarak geliştirdikleri Hawken için yayınladıkları ilk videolar ile büyük ilgi gören ekip şimdi bu oyunlarının hikayesini anlatan bir videoyu daha yayınladı.
   
    Bu hikaye videosundan anladığımız kadarıyla uzak bir gezegende (adını bilemiyoruz) koloniler kuran insanoğlu bura projesi başarısız olup çöküş noktasına ulaşana dek burayı endüstrileştirmiştir. Daha sonra ise buradaki nüfus mahfolmuştur.
 
     Bu çöküş sonrasında gezegendeki sınırlı kaynaklar için savaş başlıyor. Biz de bu amaçla Mech'imize binip bu büyük savaşa katılıyoruz.
 
      Daha düşük maliyeti olacağından dolayı şu an indirilebilir olarak satılması düşünülen Hawken, PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştiriliyor. Oyunun çıkışın ise pek yakın bir tarihte olmayacağı kesin.Aşağıda oyunun hikaye videosunu izleyebilirsiniz. Eğer izlemekte bir sorun yaşarsanız buradan da videoya ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Hawken Adhesive Games Unreal Engine
Halo: CE Anniversary'de 3D Desteği Olacak NinoKuni'nin PS3 Sürümüne Özel İçerikler Var

SOLID SNAKE

27.8.2011 12:25:05

0
Adamlar UDK ile süper iş çıkarmış, Grafikler, Efektler ve Atmosfer çok iyi, Oynanışda harika,
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hawken
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız