Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NieR: Automata'nın 5. Yıl Dönümü Canlı Yayın Etkinliği 23 Şubat'ta Yapılacak

 
 
Square Enix, 23 Şubat TSİ 12:00'de NieR: Automata'nın 5. Yıl Dönümü Canlı Yayın etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Yayını Niconico'dan izleyebileceksiniz.
 
Yayının ilk yarısında, son beş yıla bir bakış atılacak ve genel bir bilgi verilecek. Bunun yanı sıra çekiliş ve daha fazlası izleyicilere sunulacak.
 
Yayının ikinci yarısı, beşinci yıl dönümü için geliştirme ekibine sormak istenilen soruları kapsayacak. Niconico Premium üyelerine özel bir soru-cevap bölümü olacak. Sorular bu form aracılığıyla gönderilebilecek. 
 
NieR: Automata ilk olarak 23 Şubat 2017'de Japonya'da PlayStation 4 için ardından, 7 Mart'ta Kuzey Amerika'da ve 10 Mart'ta Avrupa'da çıkış yaptı. Daha sonra 17 Mart'ta dünya çapında Steam üzerinden PC için çıkış yaptı. Xbox One konsollarına ise 26 Haziran 2018'de geldi. Son olarak Şubat 2019'da dünya çapında PlayStation 4 ve PC için bir “Game of the YoRHa Edition” sürümü yayınlandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc NieR:Automata™
Call of Duty ve Diğer Popüler Activision Blizzard Oyunları, PS Konsollarında Yer Almaya Devam Edecek Star Wars: The Force Unleashed, 20 Nisan'da Switch Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NieR:Automata™
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız