Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NieR: Automata Satışları 8 Milyonu Aştı

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan NieR: Automata'nın güncel satış sayısı açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun şu anda 8 milyon satış adedini aşmış durumda. NieR: Automata'nın en son Nisan 2023'te 7,5 milyon adede ulaştığı bildirildi.
 
Oyun hala satmaya devam ediyor 
 
 
 
Dikkat çekici dünyası ve atmosferi ile beraber bizlere sunulan NieR: Automata, ilk olarak 20 Şubat 2017 tarihinde Japonya'da PlayStation 4 konsolu için piyasaya sürüldü. Oyun ardından 7 Mart tarihinde Kuzey Amerika'da ve 10 Mart'ta Avrupa'da PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi.
 
Sadece bu platformlarda değil diğer taraftan 17 Mart 2017 tarihinde dünya çapında Steam üzerinden PC için ve bir yıl sonrası yani 26 Haziran 2018 tarihinde ise dünya çapında Xbox One konsolu için çıktı. Oyunun aynı zamanda "Game of the YoRHa Edition" ortaya çıktı ve bu sürüm, Şubat 2019'da tüm dünyada PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürüldü. Bu sürüm öte yandan Switch konsoluna 6 Ekim 2022'de geldi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc NieR:Automata™
Rise of the Ronin için İkinci Geliştirici Günlüğü Yayınlandı Kick Platformundan Sonra Twitch'e Erişim Kısıtlaması Getirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NieR:Automata™
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız