Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Ronin için İkinci Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Team NINJA açık dünya aksiyon macera oyunu Rise of the Ronin için yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı. "The Fight" adındaki bu geliştirici günlüğü, yayınlanan ikinci video olarak karşımıza çıkıyor.
 
Rise of the Ronin çok beklenen yapımlar arasında yer alıyor
 
 
 
90'ların ortalarından bu yana geliştirici ekip Team NINJA, bildiğiniz üzere aksiyon sistemi ile beraber ön plana çıkan birçok projeyi bizlere sunmuş durumda. Bu duruma örnek verecek olursak Dead or Alive serisini söyleyebiliriz. Bu seri içerisinde dinamik dövüş sistemi, dikkat çekici unsurlar ve daha fazlası yer alıyor. Diğer bir örnek ise Ninja Gaiden denilebilir.
 
Türkçe dil desteği ile beraber çıkması beklenen Rise of the Ronin oyuncuları Japonya bölgesine götürüyor ve arka planda yer alan hikaye içeriği ile beraber bizleri ilgi çekici bir dünyaya bırakıyor. Burada yakın dövüş silahlarından menzile dövüş silahlarına kadar farklı şekillerde donanımlar karşımıza çıkıyor ve oyun stilimizi burada tamamen biz belirleyebiliyoruz.
 
Oyuncular tarafından bir hayli beklenen bu yapım, 22 Mart tarihinde PlayStation 5 konsolunda yer almaya hazırlanıyor.
 
Geliştirici günlüğü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
2si1: PS5 Pro Konsoluna FSR Desteği mi Geliyor? NieR: Automata Satışları 8 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız