Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: The Force Unleashed, 20 Nisan'da Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Aspyr ve geliştirici Krome Studios, 20 Nisan'da Nintendo eShop üzerinden Switch için Star Wars: The Force Unleashed'ı yayınlayacağını duyurdu. Star Wars: The Force Unleashed ilk olarak Eylül 2008'de PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation 2, PSP, DS ve daha platform için  piyasaya sürüldü.
 
Star Wars: The Force Unleashed’in hikâyesi ve aksiyonu, oyunculara Güç’ün en derin, en karanlık yönlerini gösterecek; Luke Skywalker’ın kendisinin yoluyla çatışan bir hikâye sunuyor.
 
Star Wars: The Force Unleashed, Güç’ün kapsamını ve büyüklüğünü tamamen değiştiriyor ve oyunculara Darth Vader’ın gizli öğrencisinin kontrolünü veriyor. Görülmemiş bir güce sahip bu gizemli yeni karakterin gözünden Star Wars galaksisine ait yeni sırlara yelken açıyor.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu star wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition
NieR: Automata'nın 5. Yıl Dönümü Canlı Yayın Etkinliği 23 Şubat'ta Yapılacak Oynaması Ücretsiz Yarış Oyunu Disney Speedstorm Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.2.2022 22:54:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Switch 20 sene geriden gelmeye devam ediyor.
Ne alakası var dostum. Geliştirici oyunun satacağını düşünerek platforma getiriyor. Bundan doğal bir şey yok. Benzer eski oyunlar diğer platformlara da duyuruluyor.
Görüşüne katılıyorum. PS3 dönemindeki bütün oyunlar remaster ile PS4'e ondakiler de PS5'e geldi misal olarak 1. parti olsun god of war 3 vs gibi ya da diğer stüdyolardan olsun prototype, dmc serisi gibi. Switch ana yapısı olarak bir el konsolu ve amacı hareket halinde bir oyunu oynatabilmek 1. parti oyunları zelde , mario oddysey olsun keyifli vakit geçirmek için birebir hatta zelda GOTY bile seçildi ki bence hakediyor. Yüsksek donanım gerektiren oyunları da yapımcı izin verirse stream dediğimiz şekilde oynanılmasına olanak sağlıyor misal resident evil'ın yeni oyunları. Stream teknolojisi şuan bir oyunu baştan sona keyif alarak gecikmelerden çok etkilenmeden bitirebilecek kadar kaliteli ama daha da yaygınlaştığında ve geliştiğinde Switch gibi platformlar daha da değerlenecek.

BSC Misafiri

10.2.2022 22:54:13

0
2017 de de kötüydü hala kötü

BSC Misafiri

10.2.2022 19:12:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yeni oyunlarının teknik özellikleri de 20 sene geriden geliyor, switch ölü doğan bir konsol
Modern motorların büyük cogunlugu, oyun geliştirme araçları sistem de calisiyor, konsol destekliyor. Böyle söylüyorsanız ben size çok modern konsolarin oyunlarin da kasmadan rahat calissin diye kullanılan 20 senelik oyun efekt tekniklerini anlatabilirim. Bahsetmeye calistiginiz olsa olsa daha çok poligon, isiklandirma, daha iyi texture kalitesi falan sizin. 2017 de 300 dolara cikarilan bir el donanımından böyle şeyler beklemek abes.

BSC Misafiri

10.2.2022 17:48:40

+1
Yeni oyunlarının teknik özellikleri de 20 sene geriden geliyor, switch ölü doğan bir konsol

BSC Misafiri

10.2.2022 14:14:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Switch 20 sene geriden gelmeye devam ediyor.
Ne alakası var dostum. Geliştirici oyunun satacağını düşünerek platforma getiriyor. Bundan doğal bir şey yok. Benzer eski oyunlar diğer platformlara da duyuruluyor.

BSC Misafiri

10.2.2022 11:23:20

+2
Switch 20 sene geriden gelmeye devam ediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars : Force Unleashed ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız