Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ni No Kuni'nin Ps3 Versiyonundan İlk Görüntüler

Image and video hosting by TinyPic


     Level 5'in merakla beklenen aksiyon/rpg oyunu Ni No Kuni:The Another World'ün Ps3 versiyonuna ait ilk ekran görüntüleri yayınlandı.

     İlk olarak Nintendo DS için hazırlandığı duyurulan , dün itibariyle Famitsu tarafından Ps3 versiyonu açığa çıkarılan Ni No Kuni:The Another World , Studio Ghibli tarafından hazırlanan animasyonlar ve Japon besteci Joe Hisaishi tarafından hazırlanan müzikler içerecek.

     Oyunun senaryosu ise şu şekilde gelişiyor; Hotroit şehri sakinlerinden 13 yaşındaki Oliver isimli çocuk,bir gün annesini aniden kaybeder. Bunun üzerine annesinin önceden ona hediye ettiği Shizuku isimli  oyuncak kendisinin bir erkek peri olduğu gerçeğini Oliver ile paylaşır ve ona sihirli bir kitap hediye eder. Shizuku , bu kitap sayesinde Oliver'ın Ninokuni dünyasına gidebileceğini ve böylece annesini iyileştirme şansını elde edebileceğini anlatır. Böylece Oliver'ın maceraları başlamış olur.

     Nintendo DS versiyonu bu yılın sonunda piyasaya sürülecek olan , Ps3 versiyonunun ise 2011 yılında piyasaya sürülmesi planlanan oyunun özellikle Japonya'da büyük bir ilgi göreceği kesin gibi.

     Çizgi film vari grafikleriyle göz dolduran oyunun Ps3 versiyonuna ait yayınlanan ilk ekran görüntülerine buradan  , ilk tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ninokuni the another world nintendo ds level-5 PS3
14-20 Haziran Japonya Oyun Satışları Square Enix Multiplayer'a Daha Fazla Önem Verecek

gamerasi

18.9.2010 18:35:37

0
Bu oyunun çok farklı bir havası... Merakla bekliyorum... http://www.gametrailers.com/game/ni-no-kuni-shiroki-seihai/13455
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız