Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Multiplayer'a Daha Fazla Önem Verecek


 
      Square Enix'in oyunlarında multiplayer modlara çok önem verildiğini söyleyemeyiz, özellikle rpg oyunlarında bu pek düşünülmüyor. Yeni nesille birlikte multiplayer moda sahip olmayan oyunların eksik gibi kabul edilmesi bir yana satışları da düşük oluyor, çünkü oyuncular senaryo modunu bitirdikten sonra oyunlarını sattıkları için 2. el piyasası firmanın satışları düşürüyor.
 
     Bunun farkında olan Square Enix başkanı Yoichi Wada da "İleride piyasaya çıkaracağımız oyunların hepsinde şöyle ya da böyle bir çeşit multiplayer element bulunacaktır." sözleriyle konunun üzerinde durduklarını açıkladı.
 
     Firmanın piyasaya süreceği Lara Croft and the Guardian of Light ve Front Mission Evolved gibi oyunlarda multiplayer elementler önemli yer kaplıyor. Bunun yanın sıra Final Fantasy XIV'te Final Fantasy XI'in yolundan giderek devasa online bir rpg olacak.
 
     İlginç noktalardan biri ise Deus Ex: Human Revolution'da multiplayer modların bulunmayacak olması. Yoichi Wada'nın bu sözlerinden sonra Square Enix bu konuda bir değişiklik yaptırır mı açıkçası sanmıyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon
Ni No Kuni'nin Ps3 Versiyonundan İlk Görüntüler Star Wars: The Force Unleashed II Wii Ayrıntıları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız