Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neo: The World Ends With You Ücretsiz Demosu ile Ölüm Kalım Savaşına Girin

 
 
SQUARE ENIX, yaklaşan aksiyon rol yapma oyunu NEO: The World Ends with You için ücretsiz oynanabilir bir demonun yarın PlayStation Store ve Nintendo eShop üzerinden sunulacağını duyurdu. Oyuncular, RPG klasiği The World Ends with You'nun uzun zamandır beklenen bu devamında Shibuya'nın hareketli sokaklarına taşınacak ve baş karakter Rindo'yu hayatta kalma ve katılmaya zorlandığı bir ölüm kalım savaşı olan " Reapers’ Game "in ardındaki gizemleri ortaya çıkarma arayışında takip edecekler.
 
Ayrıca, SQUARE ENIX, mağazalar ve restoranlarla dolu çizgi romandan ilham alan bir Shibuya, renkli karakterler ve Rindo ile Wicked Twisters'ın karşılaşacağı tehlikelere daha derin bir bakış sağlayan NEO: The World Ends with You Final Fragmanını tanıttı.
 
Fragmanı buradan izleyebilirsiniz:
 
 
 
Demoda oyuncular, Reapers' Game'in ilk iki gününü deneyimleyecek ve oyuncuları kahramanı Rindo, arkadaşı Fret ve diğer birçok şık ve unutulmaz karakterle tanıştıracak. Oyuncular görevler üstlenebilecek, çeşitli Psych sağlayan pin koleksiyonlarına başlayacak ve oyun tarzlarına uygun çeşitli gösterişli savaş Psych'lerini kullanarak oyunun gizemli Noise’a karşı çılgınca mücadelesinin tadına varabilecekler. Aynı platformda NEO: The World Ends with You'yu satın alanlar için hikayedeki ilerleme tam oyuna aktarılacak. 
 
NEO: The World Ends with You, 27 Temmuz 2021'de PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Nintendo Switch™ sistemi için çıkacak ve oyunun PC versiyonu bu yaz Epic Games Store'da mevcut. NEO: The World Ends with You'nun fiziksel ve dijital sürümleri belirli platformlarda ön siparişe açıldı. Nereden satın alınabileceğine ilişkin ek ayrıntılar burada bulunabilir.
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
NEO: The World Ends with You Square Enix aksiyon rol yapma oyunu
Marvel's Avengers Güncellemesi En Güçlü Kahramanlara Yeni Bir Tehdit Sunuyor Shin Megami Tensei V için Arioch Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NEO: The World Ends with You
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız