Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NEO: The World Ends with You Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
SQUARE ENIX bugün, aksiyon rol yapma oyunu NEO: The World Ends with You'nun 27 Temmuz 2021'de PlayStation 4 ve Nintendo Switch sistemi için yayınlanacağını duyurdu.
 
Oyunun PC versiyonu bu yaz Epic Games Store'da satışa sunulacak.
 
PS4 fiziksel ve dijital sürümler için ön siparişler ve oyunun Nintendo Switch sistem sürümleri için ön siparişler bugünden itibaren verilebilir. 
 
RPG klasiği The World Ends With You'nun uzun zamandır beklenen devamı, hayatta kalmak için bir ölüm kalım savaşı "Reapers 'Game" in ardındaki gizemleri ortaya çıkarmak için Tokyo'nun kalbini keşfederken, başkahramanı Rindo'ya katılıyor. Bugün çıkan yeni fragman, yeni bir karakter kadrosuna, canlı ve modaya uygun bir ekipman sistemine, oyunun son derece şık aksiyon savaş sistemine ve çok daha fazlasına bir giriş sunuyor. Fragman YouTube'da izlenebilir:
 
NEO: The World Ends with You, çarpıcı, anime tarzı bir Shibuya'yı hızlı tempolu bir oyun, besteci Takeharu Ishimoto'dan (THRILL Inc.) geliştirilmiş bir film müziği ve unutulmaz bir deneyim yaratmak için ilgi çekici bir hikaye ile birleştiriyor. Oyuncular, bu hareketli şehrin manzaralarını, seslerini ve kültürünü keşfedebilir ve tadını çıkarabilir, müttefiklerinin yanı sıra gösterişli savaşlarda canavarlarla savaşabilir ve "Reapers’ Game" hakkında daha fazla şey öğrenirken görevleri tamamlayabilir ve kaderlerini değiştirmek için savaşabilirler.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
NEO: The World Ends with You Square Enix aksiyon rol yapma oyunu
The Last of Us Remake PS5 için Geliştiriliyor, Days Gone 2 Planlanmıyor Second Sight Steam'e Geri Döndü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.4.2021 07:43:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Enix epic ile anlaştığı için artık benden yana kusura bakmasın .korsan kullanmıyordum ama maalesef bu oyunu korsanını bekleyeceğim
Bravo büyük iş yaparsın

BSC Misafiri

9.4.2021 22:22:20

0
Enix epic ile anlaştığı için artık benden yana kusura bakmasın .korsan kullanmıyordum ama maalesef bu oyunu korsanını bekleyeceğim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NEO: The World Ends with You
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız