Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers Güncellemesi En Güçlü Kahramanlara Yeni Bir Tehdit Sunuyor

 
 
SQUARE ENIX Ltd., Marvel's Avengers için oyuncuların yüzleşmesi gereken yeni bir tehdit içeren güncellemenin yayına girdiğini duyurdu.
 
Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect olayları sırasında Avenger’lar, AIM ve Scientist Supreme Monica Rappaccini: The Cosmic Cube tarafından üstlenilen korkunç yeni bir silah projesinin tehdidini ortaya çıkardı. İlk olarak Temmuz 1966'da Tales of Suspense #79'da ortaya çıkan bu inanılmaz güçlü öğe, evrendeki madde ve enerjiyi bilinmeyen bir ölçekte kontrol etme yeteneğine sahip. Ve şimdi, Advanced Idea Mechanics'in çılgın dahi beyninin elinde.

Oyuncuların Cosmic Cube 'ün kontrolünü Monica'dan, bugün mevcut olan yeni bir Villain Sector görevi “Beating the Odds”da ele geçirme zamanı geldi. Ancak silahın muazzam gücü onu daha da büyük bir tehdit haline getirdi ve Avenger’ların onu tek başına veya dört oyuncuya kadar takım halinde yenmek için zekalarını ve kahramanca güçlerini kullanmalarını gerektirdi.

Yeni Villain Sector’e ek olarak, sınırlı süreli Cosmic Threat Etkinliği 24 Haziran'da başlayacak ve 8 Temmuz'a kadar devam edecek. Cosmic Threat Etkinliği sırasında oyuncular, Monica'nın süper silahı olan Cosmic Cube’ün neden olduğu Kozmik enerji izlerini aramak için dünyayı dolaşmalıdır. Özel Cosmic Threat Etkinliği görevlerine katılan ve Kozmik Hasar zorluklarını tamamlayan oyuncular, yaklaştıkça ve AIM'in Cosmic Cube kullanma çabalarına meydan okudukça benzersiz bir animasyonlu isim plakası, teçhizat ve diğer değerli ödüller kazanacaklar.

Bu yeni Cosmic Cube içeriği, Şubat ayındaki Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect hikayesini devam ettiriyor ve Ağustos ayında çıkacak olan Marvel’s Avengers Expansion: Black Panther – War for Wakanda da dahil olmak üzere gelecek sürümler için zemin hazırlıyor.
 
Marvel's Avengers şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC ve Stadia'da mevcuttur ve PEGI 16 olarak derecelendirilmiştir.

*İnternet bağlantısı gereklidir. Platformunuzun çevrimiçi çok oyunculu gereksinimleri geçerli olacaktır.
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Konami PES 2022 için Bir Demo Sürümü Yayınlandı Neo: The World Ends With You Ücretsiz Demosu ile Ölüm Kalım Savaşına Girin

Takeda Akane

24.6.2021 19:08:36

0
Villain olabiliyormuyuz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız