Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers için son güncelleme geldi: Neredeyse tüm kozmetikler ücretsiz

 
 
Crystal Dynamics (Square Enix'in alt stüdyosu) tarafından oyunculara sunulan süper kahraman temalı çevrimiçi odaklı aksiyon macera oyunu Marvel's Avengers için son güncelleme yayınlandı. İlerleyen süreçte mağazalardan kaldırılacak olan bu yapım için yayınlanan son yama neredeyse tüm kozmetikleri ücretsiz hale getiriyor.
 
Son güncelleme ile birçok ürüne ücretsiz olarak erişmek mümkün
 
 
 
Marvel çizgi romanlarından ilham alan tüm kostümler yayınlanan son güncelleme ile oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. Kozmetik ürünlerin yanı sıra oyuncular ifadelere ve daha fazlasına internet bağlantısı olmadan erişilebiliyor. Kozmetik ürün pazarının kapanmasıyla beraber mevcut tüm krediler oyun içi kaynaklara ve oyuncular tarafından kullanılabilecek öğelere dönüştürülüyor.
 
Marvel's Avengers, piyasaya sürüldüğü 2020'den bu yana inişli çıkışlı zorlu bir süreç geçirdi ve hiçbir zaman tam potansiyeline ulaşamadı. Oyun için resmi destek 30 Eylül 2023'te sona erecek ancak oyuncular destek sona erse bile oyunu çevrimiçi olarak arkadaşlarıyla beraber oynayabilecek ve hikayeyi bitirebilecek. Oyunda karşılaşılan herhangi bir hata veya sorun bu tarihten sonra düzeltilmeyecek. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
VCT EMEA 2023 Ligi'nde Süper Hafta Tamamlandı! Avatar Frontiers of Pandora için çeşitli bilgiler sızdırıldı

Sarohan

3.4.2023 15:06:44

0
Yapacağınız işe. Örümcek adamı ne diye inatla getirmediniz PC ye acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız