Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT EMEA 2023 Ligi'nde Süper Hafta Tamamlandı!

 
     VALORANT Şampiyonlar Turu kapsamında Riot Games tarafından Berlin'de düzenlenen VCT EMEA 2023 Ligi'nde Süper Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcilerimizden FUT Esports, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ederken BBL Esports haftayı galibiyetsiz tamamlandı.
 
     VCT EMEA 2023 Ligi'nde ilk hafta Süper Hafta kapsamında 5 gün boyunca 2 karşılaşmayla gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda haftayı mağlubiyetsiz olarak tamamlayan takımlar Fnatic ve Team Vitality oldu. Team Liquid, FUT Esports, Karmine Corp, KOI, Natus Vincere ve Team Heretics, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla haftayı tamamlarken, BBL Esports ve Giants haftayı galibiyetsiz olarak tamamladı. 
 
    VCT EMEA 2023 Ligi'nde 2. hafta 5 Nisan Perşembe günü saat 22:00'da Team Vitality ile FUT Esports arasında oynanacak karşılaşma ile devam edecek!

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
League of Legends 2023 Kış Mevsimi Şampiyonu DenizBank İstanbul Wildcats Oldu! Marvel's Avengers için son güncelleme geldi: Neredeyse tüm kozmetikler ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız