Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar Frontiers of Pandora için çeşitli bilgiler sızdırıldı

 
 
Ubisoft tarafından biz oyunculara sunulacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora ile ilgili çeşitli sızıntılar meydana geldi. Bu sızıntı kapsamında oyunun konusu, dövüş mekanikleri, üretim sistemi ve daha fazlası internete yayıldı.
 
Sızıntı içeriği Twitter kullanıcısı ScriptLeaksR6'dan geliyor
 
 
Twitter kullanıcısı ScriptLeaksR6 tarafından ortaya çıkarılan bu bilgiler sayesinde oyunun birçok detayını öğrenebiliyoruz. ScriptLeaksR6 tarafından paylaşılan Twitter gönderisi şu anda erişilemez durumda ve telif hakkı sebebiyle kaldırılmış durumda ancak bu bilgiler çoktan yayıldı. Sızıntıda oyun hakkında birçok detay yer aldı ve bu detaylar ise şu şekilde:
 
Oyunda karakterimizi özelleştirebilecek, gücümüzü ve çevikliğimizi kullanabileceğiz. Bunun yanı sıra yeni donanımlar üretebilecek ve oyun tarzımıza göre becerilerimizi ve silahlarımızı yükseltebileceğiz. 
 
 
 
Oyun içerisinde yay ve mızrağın yanı sıra saldırı tüfekleri, pompalı tüfekler ve daha fazla ateşli silah yer alacak. Oyunda hava mücadelelerinde avantaj sağlayacak ve uzun mesafeler kat etmek için kullanılabilecek büyük ve ejderhaya benzer kanatlı bir yırtıcı hayvanı (banshee) yakalayacak ve onunla bağ kurabileceğiz.
 
Öte yandan Pandora'nın daha önce hiç görülmemiş bir kıtası olan batı sınırını keşfedecek ve çeşitli harikaları ortaya çıkarabileceğiz.
 
Bu özelliklere dayanarak  siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunun Nisan 2023 ile Mart 2024 tarihleri arasında çıkış yapması bekleniyor.
 
İlk bakış fragmanı 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Marvel's Avengers için son güncelleme geldi: Neredeyse tüm kozmetikler ücretsiz VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

3.4.2023 15:10:21

0
Sağda solda grinding midir nedir onu yap eşya topla, onun şu artısı bu eksisi onu değiştir onu zanaat yap bunu yap pazardan yeni eşyalar al oyun içi parayla gerçek parayla bir ton ıvır zıvır süs eşyası karaktere çok gerekli dövmeler incik boncuk eşyaları gene gerçek paralı ve oyun içi paralı - özel silah kaplamaları silahları güçlendirici eşyalar falan bir yığın şey gelecek görürsünüz.

BSC Misafiri

3.4.2023 10:59:13

0
Açık dünya ve Ubisoft. Asla birleşemeyecek iki kenar

BSC Misafiri

3.4.2023 09:54:36

0
Outpost ele geçirip avladıklarımızdan elde ettiğimizle craft yapacağız. Çünkü Ubisoft olmak bunu gerektirir.

FU-Frank Underwood

2.4.2023 20:38:11

0
Far Cry 7: Avatar geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız