Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

National Treasure'ın Dizisi Geliyor

 
İlk filmi 2004 yılında yayınlanan, ikinci filmi 2007 yılında yayınlanan National Treasure serisinin TV dizisi geliyor. 
 
Serinin iki filminin de yapımcısı olan Jerry Bruckheimer, Collider'e konuştu. Jerry Bruckheimer, National Treasure sersinin bir dizisinin geleceğini açıkladı. Açıklanana göre dizi için Disney ile birlikte çalışacaklar ve dizi Disney+'ta yayınlanacak. Oyuncu kadrosu için detay belli olmasa da Nicolas Cage'in olmayacağı biliniyor. Yapımcı, daha genç bir oyuncu ile devam edeceklerini açıkladı.
 
Ayrıca şu anda National Treasure serisinin üçüncü filmi de yapım aşamasında. Net bir oyuncu kadrosu açıklanmamış olsa da Jerry Bruckheimer, daha önceki kadroyla aynı olacağını söyledi. Yani üçüncü filmde de Nicolas Cage'in olacağını söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri National Treasure dizi filmi disney+ disney nicolas cage
New Mutants Dijital Olarak Yayınlanmayacak Gibi Duruyor Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 de Bazı Büyük Sürprizler Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackLead

9.5.2020 22:51:08

0
60 milyon aboneye sahip oldular bile. önleri açık gibi gözüküyor maalesef 2021'e kadar servisini açacakları ülkeler arasında türkiye halen listelenmiş değil. iskandinav ülkeleri vs olmak üzere pek çok düşük nüfuslu ülkeye erişim açacak olmalarına rağmen türkiye yoktu.

alito

9.5.2020 14:17:58

0
Cage yaşlı olsa bile daha iyi bir seçim olabilirdi. Filmini izleyip sevenlerin tanıdık bir yüzü görmesi diziye bağlılığı artırabilir. Bence yanlış bir karar.

BSC Misafiri

9.5.2020 13:20:53

0
Bu disney + servisi baya tutacak gibi. Ülkemize de gelir umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız