Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 de Bazı Büyük Sürprizler Olacak

 
Sony tarafından yapılan 2018 yılında yayınlanan Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün ikinci filminde büyük sürprizler olacağı açıklandı. Serinin ilk filmi özellikle kendine has animasyon tarzı ile oldukça beğenilmişti ve 2018'de En İyi Animasyon Filmi" Oscar'ı kazanmıştı.
 
Peter Parker'ın değil de Miles Morales'in Spider-Man'ine odaklanan Spider-Man: Into the Spider-Verse serisinin yapımcısı, ikinci filmde büyük sürprizler olacağını açıkladı. Sürprizlerin ne olacağı ile ilgili bir ipucu vermedi. 
 
İkinci filmde Miles ve Gwen Stacy'nin arasındaki ilişkiye odaklanılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca ilk filmin sonundaki "After Credits" sahnesinde gördüğümüz üzere Oscar Isaac'in seslendirmenliğini yaptığı Spider-Man 2099 da evrende bulunuyor. Büyük ihtimalle de ikinci filmde Spider-Man 2099'u tekrar göreceğiz.
 
İkinci filmin 7 Ekim 2022'de yayınlanması bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spider-man into the spider verse spider verse miles morales vizyon tarihi oyuncular peter parker spider-man 2099
National Treasure'ın Dizisi Geliyor Adventure Time Distant Lands'ten Yeni Bir Fragman Yayınlandı

BSC Misafiri

9.5.2020 13:43:22

0
Süper filmdi ya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız