Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New Mutants Dijital Olarak Yayınlanmayacak Gibi Duruyor

 
Disney'in Fox'u geçtiğimiz yıl satın almasından sonra New Mutants filminin hakları da Disney'e geçmiş oldu. Vizyona girme konusunda sürekli bir sorun yaşayan New Mutants'ın dijital olarak yayınlanması konuşuluyordu, ancak Disney filmin sinemalarda vizyona girmesini istiyor gibi duruyor.
 
Başlangıçta 13 Nisan 2018 olan vizyon tarihi, Şubat 2019'a itildi. Sonrasında ise 3 Nisan 2020'ye ertelendi. Filmin geçtiğimiz ay vizyona girmesi bekleniyordu, ancak ne yazık ki Koronavirüs sebebiyle sinemalar kapatıldığı için vizyona giremedi. Disney'in Marvel filmleri için yaptığı son takvimde de New Mutants kendine yer bulamadı.
 
İnsanlar da filmin ya sinemalar açılınca hemen vizyona gireceğini ya da dijital olarak yayınlanacağı düşünmüştü. Geçtiğimiz günlerde de film Amazon'da ön siparişe açıldı ve insanlar dijital olarak yayınlanacağı düşündü. Ancak sonrasında durum düzeltildi Amazon yanlışlıkla yapıldığını açıkladı.
 
Kısacası Disney, filmin direkt olarak sinemalarda vizyona girmesini istiyor gibi duruyor. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga ve Charlie Heaton gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi new mutants vizyon tarihi oyuncular görseller
Captain Tsubasa: Rise of New Champions ‘America Junior Youth’ ve ‘Senegal Junior Youth’ Fragmanları National Treasure'ın Dizisi Geliyor

einhander

11.5.2020 00:53:03

0
anya ablamızı dev perdede ızleyemı tabıkı tercıh ederız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız