Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA Live, Yeni Nesille Birlikte Geri Dönüyor!

 
    EA’in uzun süredir 2K serisi yüzünden bir türlü devam ettiremediği NBA Live serisi yeni nesil konsolların çıkışıyla beraber hayatına devam edeceğe benziyor.
 
    Bugün EAin başkanı Frank Gibeau, yeni NBA Live oyununun gelecek sene yeni nesil konsollarda çıkışını yapacağını onayladı. Buradan yola çıkarak bu sene olması gereken NBA Live 14'ü göremeyeceğimiz anlamını çıkartabiliriz. Fakat gelecek yıl NBA Live 15'i yepyeni grafiklerle kesinlikle göreceğiz!
 
    Daha fazla bilgiye bu seneki E3'te ışık tutulacağı belirtiliyor. Bu sene de 2K Sports, kendi arenasında yalnız başına basketbol oynayacağa benziyor. NBA 2K15'in de gelecek seneye iyi hazırlanması gerektiğini söyleyebiliriz. Sonunda beklenen rakip, parkelere çıkacak gibi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Justpushstart NBA Live 13 EA Sports yeni nesil EA Games pc ps3 xbox 360 spor xbox live arcade playstation network
BF3 Sunucularında Saldırı Nedeniyle Yoğunluk Var Amano ve Uematsu, Fairy Fencer F için Bir Arada
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oxlayer

8.5.2013 20:44:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw NBA2K şuan çok iyi durumda ve NBA Live'ın müthiş bir geri dönüş yapmazsa eğer yeni nesilde de geride kalacağını düşünüyorum.Çok farklı yenilikler ve grafikler sunmalı oyuncuların tercih etmesi için.
yine potalar çöp bidonu gibi olmasında.ben ümitsizim bu oyundan.nba 2k13 muhteşem.

BSC Misafiri

8.5.2013 19:56:30

0
a_e_b@ dediğin çok saçma ve gereksiz şahsen nba i yakından takip eden biri olarak euroleague'in yanında kolej ligi gibi kaldığını söylesem aşağı yukarı eşit olur.boston efes maçında boston ciddi anlamda oynasa kusura bakma ama efes'in küçücük bir şansı dahi kalmaz.nba avrupadan aşırı derecede üst seviyede bir lig yani iskoç ligiyle ingiliz futbol ligi arasındaki farktanda çok daha öte birşey.

BSC Misafiri

8.5.2013 19:55:43

0
EA bu gözü paradan başka bir şey görmez. Kolay kolay rahat bırakırmı 2K'yı.

Recharged

8.5.2013 19:39:39

0
NBA2K şuan çok iyi durumda ve NBA Live'ın müthiş bir geri dönüş yapmazsa eğer yeni nesilde de geride kalacağını düşünüyorum.Çok farklı yenilikler ve grafikler sunmalı oyuncuların tercih etmesi için.

a_e_b

8.5.2013 17:47:30

0
Daha önce de söylemiştim ama neden şu an piyasadaki basketbol oyunları hep nba temalı sonuçta (özellikle son birkaç yıldır) avrupada da kaliteli basketbol oynanıyor. 2k yada ea oyunlarının içine diğer avrupa liglerini ya da sadece euroleague'i katsa? Sonuçta Boston Celtics vs Anadolu Efes gibi maçları oynamak çok eğlenceli olur. Bu işi biraz daha iyi bilen arkadaşlara sormak istiyorum benim pek bir bilgim yok çünkü az önce de dediğim gibi bir basketbol oyunu yapmak çok mu zor? bi kural mevzusu var fakat o da maça başlanmadan önce ayarlar ksımından halledilebilir bir şey bence. Ayrıca lisans işi için de ea fifa serisinden dolayı lisans işine alışık hem belki de böyle bir değişiklik biraz heyecan da getirebilir?

BSC Misafiri

8.5.2013 13:46:35

0
özledik be keke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA Live 13
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız