Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amano ve Uematsu, Fairy Fencer F için Bir Arada


     Son yapımları ile tökezlemiş olsa da JRPG denince hala akla gelen ilk isimlerden biri olan Final Fantasy serisinin gidişatına imza atan iki önemli isim tekrar bir araya geliyor. Final Fantasy I'den VI'ya kadar müthiş karakter ve sanatsal çalışmalara imza atan Yoshitaka Amano ile serinin müziklerine hayat veren isim olan Nobou Uematsu bu yeni bir proje için birlikte çalışacaklar.
 
     Famitsu dergisinin yeni sayısında ortaya çıkacak olan Fairy Fencer F, klasik JRPG dinamiklerini içerisinde barındıracak. Compile Hearts firması tarafından geliştirilen oyunun konusuna baktığımızda ise tanrılar, tanrısal güçler ve yozlaşmış bir krallık etrafındanda döneceğini görüyoruz.
 
     Neptunia serisindeki dövüş sistemine benzer bir sistemi benimseyecek olan oyunda sıralı kombolar ve takım kombolarının ön planda olacağı da vurgulanmış. neptunia serisinin Nippon Ichi tarafından batıya getirildiğini düşünürsek Fairy Fencer F'in de en azından Japonya çıkışından sonra batıya geleceğini düşünebiliriz. Bu iki önemli ismi bir araya getirse de oyun dinamikleri ve oynanışın nasıl olacağı ise tabi ki merak konusu.... Ee sonuçta iş sadece müzik ve karakter tasarımları ile bitmiyor...

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Fairy Fencer F Yoshitaka Amano Nobou Uematsu PS3 RPG Compile Heart
NBA Live, Yeni Nesille Birlikte Geri Dönüyor! EA, Silah İsimlerine Telif Hakkı Ödemek İstemiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fairy Fencer F
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız