Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Yeni Bir NBA Konsepti Üzerinde Çalışıyor


    2011 senesinden bu yana NBA 2K serisini rakipsiz bırakan Electronic Arts, geçtiğimiz sene içerisinde bir oyun duyurmuş fakat bunu da iptal etmişti. Bugün gelen bir habere göre EA cephesi henüz pes etmemiş.
 
    Kotaku'nun aldığı haberlere göre EA Kanada, yeni bir NBA konsepti adına anketler yapmaya başlamış. Anketteki "yeni konsept" ibaresi kafa karıştırıcı olsa da yeni bir NBA Street veya NBA Jam oyunu görebiliriz. Ya da EA cephesi NBA Live serisinde köklü bir değişikliğe gidiyor olabilir. Bekleyip görelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA Live 13 EA Sports EA Games pc ps3 xbox 360 spor xbox live arcade playstation network
Lisansı Biten Rock Band DLC Müzikleri Siliniyor Pachter: Wii U İyi Bir Yatırım Olmadı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alike03

9.4.2013 18:01:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: a_e_b neden hep nba? Bence hep avrupa liglerindeki takımlar (en azından euroleague) bulunmalı kurallara gelince de maç başlamadan önce avrupa mı amerika mı diye seçim yapardık. Bence bir efesle bir fenerbahçe ülkerle boston celtics karşısında oynamak keyifli olabilir. Tek sorun lisans o da ea'nin hep yatığı bir şey bence çok zor olmasa gerek
Aynen ne güzel söylemissin FIFA icin yaptigi anlasmalari biraz genisletip Avrupayi da dahil edebilir. Bence EA in tek sansi da bu. Yoksa 2K firmasi bu isi cok iyi biliyor.

a_e_b

9.4.2013 17:18:50

0
neden hep nba? Bence hep avrupa liglerindeki takımlar (en azından euroleague) bulunmalı kurallara gelince de maç başlamadan önce avrupa mı amerika mı diye seçim yapardık. Bence bir efesle bir fenerbahçe ülkerle boston celtics karşısında oynamak keyifli olabilir. Tek sorun lisans o da ea'nin hep yatığı bir şey bence çok zor olmasa gerek

BSC Misafiri

9.4.2013 17:10:04

0
2k´nin piyasayi silip supurecegi daha sega dreamcast icin cikardigi ilk Nba oyunundan belliydi.

MantarTheGreat

9.4.2013 15:59:30

0
2K'ya da kızdım ama. Bir şirket, bu kadar uzun süre saf dışı bırakılmaz ki. Herifler kaportayı öyle bir yamultmuşlar ki, çözüm olarak yeni araç alıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA Live 13
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız