Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade II: Bannerlord GeForce Now'a Eklendi

 
TaleWorlds Entertainment'ın dün erken erişime açtığı Mount & Blade II: Bannerlord'u sisteminiz kaldırmasa da oynayabilirsiniz.
 
Nvidia, orta çağ savaş simülasyon ve rol yapma oyununun bugün itibarıyla, oyunları yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan video oyun streaming servisi GeForce Now'a eklendiğini duyurdu.
 
Oyunu GeForce Now üzerinden oynayacak olsanız da satın almanız gerekiyor. Şu anda Steam'de %10 indirimle 135 TL. Eğer daha önceki Mount & Blade oyunlarından herhangi birine sahipseniz ek %10 indirimle 120 TL'ye alabilirsiniz.

Bunun dışında başka bir ücret ödemenize gerek yok. GeForce Now'ın iki aboneliği var. Biri ücretsiz, diğeri ise aylık € 5.49 fakat ücretli Founders abonelik stokları tükenmiş durumda. O yüzden şimdilik sadece ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. Ücretsiz sürüm standart erişim ve 1 saatlik oturum uzunluğu sunuyor. 1 saatin ardından tekrar oyuna girebiliyorsunuz fakat hemen değil sırada beklemeniz gerekiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
2.5D Bulmaca Platform Oyunu Airhead PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu The Outer Worlds Switch için 5 Haziran'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız