Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux: "Oyun Dünyası Milo'ya Hazır Değildi"


     E3 2009'da Project Natal, şimdiki ismi Kinect'in duyurusuna eşlik eden Project Milo, ya da Milo & Kate hakkında bir çok söylem dolanıyordu. Oldukça etkileyici bir yapıda hazırlanan Milo & Kate'nin satışa sunulmayacağının açıklanmasıyla birlikte Kinect'i bekleyenler üzülmüştü. O günden bu güne pek bir söz duyamasak da, görevinden ayrılan Peter Molyneux, nihayetinde konuştu.
 
     Uzun yıllar boyunca Lionhead'de görevini yapan ve geçtiğimiz günlerde ayrılan Peter Molyneux, "Oyun endüstrisi Milo'nun konseptine hazır değildi." açıklamasında bulundu. VG247'ye konuşan Molyneux, "Sorun ne teknolojide, ne de hırs etkeninde. Tek sorun, oyun endüstrisinin duygusal bağ kurabileceği bir oyuna hazır olmamasıydı." dedi.
 
     İptal edilmesiyle birlikte Peter Molyneux'un ismini hayranların gözünde epey bir karalayan Project Milo'nun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
milo xbox360 peter molyneux lionhead studios
Japonya Haftalık Satış Rakamları (5-11 Mart) ME3'ün Yönetmeni Oyun Sonundan Pişman Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Walter Hartwell White

16.3.2012 20:53:48

0
Bence çok orjinal bir oyun geliyor sanal bir arkadaş çok orjinal bir düşünce küçükken sanal bebekle uğraşırdık şimdi Miloyla uğraşacağız galiba.

YoYoxP

15.3.2012 16:57:35

0
adamlar belki yüzlerine gözlerine bulaştırmışlardır. ama haklı oldukları bir nokta var oyuncular gerçekten de buna hazır değildi. encuni'nin de dediği gibi insanlar oyuna takılı kalırlardı. şuan böyle bir teknolojinin olmadığı oyunlarda bile başına bir oturuyoruz saatlerce kalkmıyoruz. böyle bir şey olduğunu düşünsenize. hayatımız oyunun içinde geçerdi.

encuni

14.3.2012 20:35:40

0
Duygusal bağdan siz metal gear solidmi çıkardınız...Saçma saçma şeyler yazıyorsunuz yok cod fln. O tür duygusal bağ degil siz soapla kankamısınız oturup muhabbetmi ettiniz. Bu teknoloji onu sağlıyor neler olabiliceğinin farkındamısnız?. Sanal aşk yada sanal arkadaşlıkla insanların psikolojisini bile bozar.Gerçek hayatı unutur ekrana bakarak yaşar.

zencefiladam

14.3.2012 20:34:36

0
Bu adamda ne sıkıntı var biliyor musunuz? Güzel fikirler ve etkileyici tasarımlar görebiliyoruz, peter'ın oyunlarında. Bugüne dek çıkmış tüm oyunlarını oynadım. Ancak Black and White 1'dan sonra bu adamda bir sallamalar başladı. Yok oyun dünyası sarsılacak, yok aman böyle bir oyun daha çıkmadı, vay aman yıllarca oynarsınız siz bunu. Ama hep eksiklikler vardı, büyük gedikler vardı, oyunlarında. 2000 sonrası iin konuşuyorum. Dungeon dönemine girmiyorum. Black and White: tanrıcılık dedi; tamagotchi. Black and White2: total war ve tanrıcılık dedi; karmaşa ve tamagotchi. Fable 1-2-3: Böyle bir oyun daha önce olmadı dedi; Legend of Zelda. Milo dedi, çıksaydı; yine aynısı olurdu.

ogiwan

14.3.2012 20:33:39

-1
Ya elimize yüzümüze bulaştırdık diyememiş işte.Şuan popüler olan oyunlara bakın hepsinde duygusal bir bağ kuruyorsunuz karakterle.MW3 te Captain Price , Mass Effecte Shepherd , Assasin's Creed'de Ezio nun hayatlarını yaşamadık mı? Resmen cevap vermek için vermiş.

theodorus321

14.3.2012 20:22:25

0
Fable da çocuktuk be o oyunun etkisini o oyunun yenilikçiliği kaç tane oyunda vardı ? fable niye piyasaya çıktı ozaman abi bi git ya

oyuncu11790

14.3.2012 20:18:25

+1
bahane gibi geldi çünkü hangi oyuncu yenilik ve farklılığa hayır derki ?

Barxxx

14.3.2012 20:03:11

+1
"Sorun ne teknolojide, ne de hırs etkeninde. Tek sorun, oyun endüstrisinin duygusal bağ kurabileceği bir oyuna hazır olmamasıydı." dedi Peter amca METAL GEAR SOLİD oynamamış beyler.

BSC Misafiri

14.3.2012 19:19:00

0
Hadi ordan mister molynüx, çalışmamız konseptten öteye gidemedi, beceremedik başarısız olduk diyememiş de oyun dünyası hazır değildi demiş.

tnszfr

14.3.2012 19:14:20

+1
Takdir ettiğim bir insan olmasına rağmen bu açıklamasına katılmıyorum ne teknoloji dünyası ne moda dünyası ne de başka bi dünya oyun dünyası kadar yeniliğe aç değil oyuncular duygusal bağ kuracağı bi oyun istemeseydi -aklıma gelen ilk örnek olarak söylüyorum- Heavy Rain gibi bir yapım popüler olmazdı tamam doğrudan bağ kuramıyosun ama duygusallığın ağır bastığı bir oyun neyse lafı fazla uzatmayım umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

addidas_85

14.3.2012 19:06:37

0
Milo bence görevini yerine getirdi, sonuçta amacı kinect üzerine ilgi çekmekti ve bunu da başardı ama zaten hava civadan başka birşey olmadığı belliydi.

haganeno

14.3.2012 19:05:07

+3
Yorum azıcık savsak gibi. Ne demek oyun dünyası hazır degil. Onca oyuncu adına konuşması, suçu baskasına atan çocuk mantıgıyla örtüşüyor. Sen yap, oyunla özdeşleşende olur, yerden yere vuranda. Ama iş tabii ki öyle bir gazla yapılan içi boş videodan ibaret çalışmalarla olmuyor. Kinekt bir gazla çıktı belkide çıgır açacak bir icattı ama tam verim alınamadı. Ardı ardına iptal edilen çalışmalar kan kaybettirdi. En fazla ses komutu ve dashboardı uzaktan kumanda özelligi öne çıktı. Sırf bunlar için, biraz pahalı bir aparat..? Düşündürücü..

alasterkasor

14.3.2012 18:52:30

0
ümitliydim ama üzüldüm çok etkileyici bir seçenek sunacaktı oyun dünyasına
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Milo & Kate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız