Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Milo Tarihe Karıştı

 
   E3 2009'un en dikkat çekici sunumlarından birisiydi Project Milo. Xbox 360 + Kinect'in neleri yapabileceğine istinaden gösterilen oyun, o zamanlar Lionhead Studios'un patronu olan Peter Molyneux tarafından tanıtılmıştı. Sanal bir karakterin insanlarla gerçek bir iletişime geçmesi, öğrenmesi, etkileşimde bulunması gibi pek çok öğe oyuncuları da heyecanlandırmaya yetmişti. Ancak daha E3 rüzgarı dinmeden tanıtımın bir asparagastan ibaret olduğu dedikoduları yayıldı. Daha sonra Milo'nun piyasaya çıkmayacağı haberleri duyuldu.
 
   Konu hakkında son açıklama ise Microsoft Studios patronu  Phil Spencer'dan geldi. Spencer, projeden bir oyun çıkarabilmek için çok uğraştıklarını belirtirken artık bu ismi rafa kaldırdıklarını net bir biçimde ifade etti.
 
   Oyun dünyasında kimi zaman yapılan tanıtımlar sadece o dönemde dikkat çekmek için yapılan asılsız vaatler olmaktan öteye geçemiyor. Project Milo da işte onlardan birisi olarak hafızamıza kazındı.

Bu haberin bağlantısı
URL
milo xbox360 milo & kate project milo xbox one
The Division için İki Yeni Ekran Görüntüsü Yayınlandı Counter-Strike: Global Offensive, Linux için Geliştirilmeye Başlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

5.3.2014 21:01:50

-2
oyun cikmamis ortsya adam ne yapsin?!cikarsalardi yerin dibine sokardiniz hepiniz.

Akasha_Ether

5.3.2014 17:18:48

0
ben çok büyük bir kandırmaca olduğunu düşünüyorum. okuldaki yapay zeka hocam gerçek olduğunu, projeye hükümet tarafından askeri alanda kullanmak için el konulmuş olabileceğini düşünüyor. ne ben hocamı ikna edebildim ne de o beni ikna edebildi :)

Oguz_Cole

5.3.2014 16:35:30

+3
Bence Milo sadece Kinect'in reklamını yapmak, tanıtmak için ve şuan ki konumuna getirmek için yapılmış bir şeydi. Hiçbir zaman geliştirilmeyecek ve pazara sunulmayacaktı, büyük ihtimal sadece bir video idi ve zamanla unutturuldu. Herhangi bir kötüleme yapmıyorum yanlış anlamayın, böyle bir firmaya yakışmasa da buda bir satış politikası.

OnlyChaos

5.3.2014 15:03:37

0
Miki adam ol!

BSC Misafiri

5.3.2014 14:36:34

+1
Nedense bu asilsiz vaatler son yillarda hep Microsoft uzerinden geliyor. Kinect'in casual oyunlarda kullanilmasi ve tam anlami ile videolarda gosterilen kadar basarili olmamasi bir yana, diger yanda; Xbox One icin bulut teknolojisi uzerinden grafik hesaplamasi yapilmasi ve Xbox One konsolunun gucune guc katmasi gibi asilsiz vaatlerden bahsediyoruz.

Babblebabble

5.3.2014 10:57:20

0
Zamanında reklamlarını gördüğümde Xbox almayı bile düşündürtmüştü bu.Vay be.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Milo & Kate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız