Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux: Milo & Kate 10 Kat Daha İyi Olacak


 
     Lionhead Studios, Fable serisi ile bizi büyülemeye devam ederken bir yandan da diğer projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
 
      Firmanın 1 numaralı ismi Peter Molyneux tarafından yapılan açıklamaya göre daha önce Milo & Kate olarak E3 2009 fuarında Natal (şimdiki adı Kinect) için duyurulan yapımlarında büyük gelişme sağlandı.
 
     Molyneux açıklamasında şu sözlere yer verdi "Size E3 2009'da gördükleriniz sonucu oluşan beklentilerinizden 10 kat daha inanılmazı için söz veriyorum; çünkü Milo'da gördükleriniz sadece teknoloji demosuydu. Sanırım herkes kendi kendine şunu sormuştur. Bu gerçekten büyüleyiciydi, ama tam olarak bu nedir?"
 
    İşte bu soruya Molyneux oyunun tamamen oynanabilir duruma geldiğini ve gelişmiş olduğunu vurgulayarak yanıt veriyor. Kinect'in en büyük yapımlarından birisi olma ihtimali hayli yüksek olan Milo & Kate'in yeni gösterimini merakla bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak milo xbox360 Kinect Microsoft Peter Molyneux
Witcher 2'den Yeni Görüntüler Sega'dan Yeni Bir Konsol Gelmeyecek

On.E

17.6.2010 17:35:38

0
Valla nedense bu sene Milo ve Fable III'ün Kinect kontrolü gösterilmedi umarım geliştiriyorlardır yoksa Forza dışında pek iddialı olmayacak..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Milo & Kate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız