Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mikami'nin Korku Oyunu: "Shadow of the DAMNED"


 
     No More Heroes'un yaratıcısı Goichi Suda ve Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin korku oyunu ile ilgili ilk somut bilgiler sonunda ortaya çıktı. Oyunumuzun adı "Shadow of the DAMNED" (oyunun adının sonundaki sözcüğü bilerek büyük yazmışlar)
 
     Oyundaki ana kahramanımızın bir "Demon Killer" olduğu, yeraltı dünyasının sakinlerine karşı mücadele ettiği söyleniyor. Ayrıca karakterimiz motosiklet de kullanıyormuş.
 
      Şu an adını bilmediğimiz ana karakterimizi Resident Evil 4 benzeri bir bakış açısı ile yöneteceğimiz ve oyunun Xbox 360-Playstation 3 ikilisi için hazırladığı dışında elimizde başka bir bilgi bulunmuyor. Yine de ilk görsellerin ve videonun bugün veya yarın ortaya çıkacağını düşünüyoruz.
 
     Mikami'nin korku oyunu ile ilgili ilk bilgiler sonucunda bu oyunun Resident Evil'dan çok Devil May Cry'a benzeyeceğini ön görebiliriz. Zaten hayatta kalma-korku konsepti bir Demon Killer'a hiç de uygun değil.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak aksiyon macera shinji mikami akira yamaoka goichi suda korku
PES 2011'in Demosu Çıktı SotC ve ICO HD PS3 İçin Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

15.9.2010 14:54:12

0
Valla RE gibi korku oyunu bekleyenler yine istediğini bulmayacak gibi ama Mikami yine müthiş bir oyunla gelecektir..

darkmel

15.9.2010 10:51:49

0
lan mikami ne yaptın ya biz senden beyonetta tarzı bişe mi istedik ah ikami yıkacan sandım bütün duvarları sende mi esiri oldun yeni jenerasyonun

.:SyLaR:.

15.9.2010 10:21:33

0
Demon Killer mı yuh ya mikami san ne yaptın bir adam gibi survial-horror istedik sen dmc-horror yapıyormuşsun olmadı şimdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadows of the Damned
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız