Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MicroVolts ile Korkmaya Hazır Olun

Kostümler oyuna ayrı bir renk katıyor.

     Tatlı cadı? Ürkütücü balkabağı feneri? Bu Cadılar Bayramı sezonunda, oyuncular hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un sınırlı bir süre için sunduğu kostümlere bürünebilirler. Bu yılki Cadılar Bayramı güncellemesi Naomi ve C.H.I.P. için iki eksiksiz kostüm paketi ile her karakter için bir ton Cadılar Bayramı aksesuarı içeriyor.

     Bugünden itibaren, MicroVolts’un Facebook sayfasını "Beğenen” fanlar, bu sinirli cadıları ve iğrenç balkabağı fenerlerini parçalamaya uygun ÜCRETSİZ Tatlı Lolipop arbede silahını geri alabilirler. Ödülünüzü 10 Kasım’a kadar nasıl alacağınızı öğrenin.
www.microvolts.com/RedeemHalloween.aspx

     MicroVolts Ekibi, önümüzdeki hafta sonu oyuncular için oyun içi bir Cadılar Bayramı Bağırma Çağırma etkinliği ve bir Çift EXP etkinliğini içeren bir dizi Cadılar Bayramı Etkinliği de düzenleyecek.

     Cadılar Bayramı eğlencesine nasıl katılacağınızı öğrenmek için www.MicroVolts.com sitesini ziyaret edin. Düzenli olarak güncellenen web sitesi, oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ve forum etkinliklerine dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
FIFA 12, İlk Ayında Kaç Adet Sattı? Deus EX: HR'nin Soundtrack Albümü Satışa Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız