Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MicroVolts Tatil Güncellemesi Bugün Başlıyor

Yaramaz mıydınız yoksa uslu mu?

      Rock Hippo Productions, hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için Tatil Özel Güncellemesinin bugün yayına girdiğini duyurmaktan memnuniyet duyar! Daha fazla ayrıntı öğrenmek için yeni fragmana ve ekran resimlerine göz atın!

     Rock Hippo MicroVolts oyuncularına yepyeni Tatil Eşyaları veriyor: Naomi’nin Kızak ve Noel Baba’nın Cin Kostümünü içeren yeni Tatil kostümleri, bu kış soğuğunda sıcak kalmak için ideal olmayabilir ama, savaş meydanını kızıştıracakları kesin! C.H.I.P.’in Saint Nick ve Kris Kringle Kostümleriyle en iyi Noel Baba taklidini gerçekleştirin! Oyuncular yaramaz MicroVoltsçulara Candy Cane arbede silahıyla vurup bugün çıkacak yeni bomba atarları deneyebilirler!

      Yeni oyun ortamı, oyuncuların silahlarının özelliklerini test edecek – Eğer cephaneliğinizde sadece 3 silah olsaydı, hangisini seçerdiniz? Bu yeni oyun ortamıyla, MicroVolts oyuncuları akıllı seçimler yapmalı ve karşı silahlarını öğrenmeli! Maça bir arbede silahı ve seçtiğiniz 2 silahla başlayacaksınız… peki silahınıza sadık mı kalacaksınız yoksa zirvede kalmak için cephaneliğinizi mi düzenleyeceksiniz?

     Tatil Etkinliklerini de unutmayın: Tatil eğlencesine katılmak için çok geç değil! MicroVolts Duvarları Döşe Yarışmasına katılın, 12 Günlük MicroVolts Etkinliklerinde oyunun zirvesinde kalın ve Noel Ertesindeki promosyonda müthiş tasarruflar için bizi izlemeye devam edin!
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Tim Schafer'in Stacking'i PC'lere de Geliyor PS Vita Kullanma Klavuzu Online Olarak Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız