Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MicroVolts "Silah Yarışı"na Katılıyor

MicroVolts "Silah Yarışı"na Katılıyor

     Rock Hippo Productions Ltd., hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un bugün aynı adlı yeni bir oyun moduyla “Arms Race”e (“Silah Yarışı”) katılacağını duyuruyor. Oyuncular yepyeni Silah Yarışı Fragmanını ve yeni ekran görüntülerini www.MicroVolts.com adresinden görebilirler.

     “Silah Yarışı" modunda, iyi MicroVoltsçular kesinlikle en son bitirecek! Oyuncuların 20 silahı kazanması ve silah depolarını geliştirebilmek için önce her silahta ustalık kazanıp rakiplerini yenmesi gerekiyor.

     Yeni oyun moduna yeni bir harita, “Toy Fleet” (“Oyuncak Filosu”) eşlik ediyor. Ama bu bir çocuk parkı değil… oyuncakların savaşı devam ediyor. Buharlı gemilerden savaş gemilerine, MicroVoltsçuların suya düşmeden düşman mermilerinden kaçması gerekecek!

     Yeni silahlar, parçalar ve aksesuarlar gelmeye devam edecek. Yaz neredeyse bitti ve okula dönüş sezonu neredeyse başladı ama, MicroWorld her ikisini beraber kutluyor. MicroVoltsçular, derslere hazırlanmak için Knox’un Okula Hazır Kapüşonunu çekmeden önce Naomi’nin Güneşli Topuklularıyla plajda son kes çalım atmaya gidebilirler. Okulun kabadayıları, Kırmızı Çizim Kalemini yedikten sonra kırmızı görecekler!
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Razer'in PC'cilere Sürprizi Belli Oldu; Blade! Mass Effect 3'ten PAX 2011 Görselleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız