Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal: Hellsinger PS4 ve Xbox One Konsolları için Çıkış Yaptı

 
 
İlk olarak PlayStation 5, Xbox Series ve PC için yayınlanan ritim tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu Metal: Hellsinger, artık PS4 ve Xbox One konsolları için çıkış yaptı. Daha önce çıkış yapan sürümler ile beraber çıkış yapması planlanan oyun şu anda yeni konsol desteklerine kavuştu.
 
Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders tarafından oyunculara sunulan yeni PS4 ve Xbox One sürümleri 1.5 güncellemesini de kapsıyor. Yeni güncelleme ise en yüksek zorluk seviyesi olan “Archdevil”in yanı sıra yeni silah görünümleri ve kombinasyonlarını oyuna dahil ediyor.
 
Yeni güncelleme oyuna birçok özelliği dahil ediyor
 
 
 
1.5 yaması ile eklenen Archdevil, Lamb, Goat ve Beast'ten sonra dördüncü ve en yüksek zorluk seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Archdevil, oyuncuların sınırlarını zorlayan türden bir zorluk. Bu seviyede oyuncuların üzerlerine daha fazla ve daha güçlü iblisler geliyor.
 
Yeni zorluk seviyesi dışına oyuna yeni bir Elit Seraph iblisi de ekleniyor. Ek olarak oyuncuya avantajlar sağlamak için yeni kombinasyonlar da sunuluyor. Bir düşmanı öldürdükten sonra başka birini öldürmek gibi ardışık öldürücü vuruşlarda oyuncuya ek öfke ve puan kazandırıyor.
 
Metal: Hellsinger biz oyunculara ritim tabanlı bir fps deneyimi sunuyor. Oyunda ritme göre ateş ediyor ve düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde şeytanlar, her türden silah ve heavy metal müzik yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Metal: Hellsinger Funcom The Outsiders Ritim FPS PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Dark Souls'tan ilham Alan Bleak Faith: Forsaken için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Dead Space için Remake için Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal: Hellsinger ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız