Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal: Hellsinger için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, ritim tabanlı birinci şahıs nişancı Metal: Hellsinger için yeni bir fragman ve üç buçuk dakikalık oynanış videosu yayınladı.
 
Yarı insan, yarı şeytan ve intikam takıntılı. Bilinmeyen ol ve cehennemin en zorlu topraklarında korkusuzca savaş. Kızıl Yargıç'ın kendisiyle epik bir karşılaşmaya kendini hazırlamak için şeytan orduları ve liderlerini yok et. Her efsanenin bir şarkısı vardır. Seninkisi de metal, intikam ve yıkım.

Metal: Hellsinger, ritme göre yaptığınız vuruşların oyun tecrübenizi artıracağı bir ritim FPS oyunu. Ritme ne kadar uyarsan müzik o kadar çarpıcı hâle gelecek, sen de çok daha fazla yıkım getireceksin.
 
Her şarkı oyun için özel olarak Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork), ve Alissa White-Gluz (Arch Enemy) gibi metal yıldızları ile birlikte yaratıldı. 
 
Metal: Hellsinger, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Metal: Hellsinger Funcom The Outsiders Ritim FPS PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
CrossfireX'in Çıkış Tarihi Açıklandı Steelrising - The Angel of Death Fragmanı

BSC Misafiri

12.12.2021 20:39:40

0
Doom'daki arena shooter ve dinamik müzik mantığını alarak uyarlamışlar. Oynanış aşırı bir şekilde doom diye bağırıyor. Sürekli silah değiştir asla yerinde durma. Ama bu kötü bir şey değil şuan o tarz oyunlardan piyasadaki tek doom, alternatif her zaman güzeldir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal: Hellsinger ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız