Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Midnight Suns'ın yeni DLC'si yakında geliyor: Switch sürümü iptal edildi!

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, sıra tabanlı taktik oyunu Marvel's Midnight Suns'ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin 11 Mayıs'ta yalnızca dijital olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu. Aynı zamanda oyunun ek paketi Blood Storm piyasaya sürülecek. Blood Storm ek paket içeriği PS4 ve Xbox One konsollarında yer alacak.
 
Diğer taraftan oyunun Switch sürümü iptal edildi ve artık piyasaya sürülmesi planlanmıyor. Bu kapsamda bu sürümün tamamen rafa kaldırıldığını söyleyebiliriz.
 
Yeni ek paket 11 Mayıs'a geliyor
 
 
 
Marvel’s Midnight Suns'ın dördüncü ek paketi Blood Storm 11 Mayıs tarihinde PS4 ve Xbox One sürümleriyle beraber çıkışını gerçekleştirecek. Blood Storm paketi oyunun son DLC'si olacak ve bundan sonra herhangi bir genişletme paketi oyunculara sunulmayacak. Bu ek paket tüm platformlarda satışa sunulacak.
 
Oyunun PS4 ve Xbox One sürümü Blood Storm paketiyle beraber aynı zamanda daha önce yayınlanmış olan tüm içerikleri bünyesinde barındıracak. Süper kahraman temalı sıra tabanlı taktik oyunu Marvel's Midnight Suns şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
Marvel’s Midnight Suns - Blood Storm fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macerai strateji taktik
Aksiyon macera oyunu Daydream: Forgotten Sorrow'un çıkış tarihi açıklandı Weird West'in yeni nesil sürüm çıkış tarihi açıklandı! 4K / 60 FPS'te oynanabilecek

Yanfo

4.5.2023 12:15:37

0
yahu adamlar zaten bu grafik tasarımını, her platforma çıkarabilmek için tercih ettiler ama satışlar çok kötü olunca işler değişmiş anlaşılan. ücretsiz haftasonu etkinliğinde demene fırsatı buldum bu oyunu ama gerçekten fraxis'e yakışmayan bir deneme olmuş. umutlar xcom3'e kaldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Midnight Suns ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız