Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon macera oyunu Daydream: Forgotten Sorrow'un çıkış tarihi açıklandı

 
 
Aksiyon macera oyunu Daydream: Forgotten Sorrow, 24 Mayıs'ta Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. PC sürümünün yayınlanmasının ardından oyun daha sonraki bir tarihte PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch konsollarına gelecek.
 
Korku unsurlarına sahip bulmaca aksiyon oyunu 
 
 
 
Yayıncı Ravenage ve geliştirici Frozen Line tarafından oyunculara sunulacak Daydream: Forgotten Sorrow, psikolojik korku unsurlarına sahip aksiyon macera deneyimini bizlere aktaracak. Oyun içerisinde aynı zamanda çeşitli zorluklarda bulmacalar yer alacak ve bunları çözmek için uğraş vereceğiz.
 
Tek oyunculu hikaye odaklı bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunda içindeki korkularla mücadele eden bir çocuğu kontrol edeceğiz. Dokunaklı bir hikayeye sahip olan bu çocukla beraber ilerleyeceğimiz oyunda çeşitli manzaralarla karşılaşacak ve oyuncak ayı arkadaşı Birly de ana karaktere yardım edecek.
 
Daydream: Forgotten Sorrow çıkış tarihi duyurusu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Daydream: Forgotten Sorrow
EA, Super Mega Baseball 4'ü duyurdu Marvel’s Midnight Suns'ın yeni DLC'si yakında geliyor: Switch sürümü iptal edildi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Daydream: Forgotten Sorrow
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız