Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Midnight Suns'a Deadpool Paketi Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Firaxis Games tarafından geliştirilen ve 2K tarafından geçtiğimiz Aralık ayında yayınlanan süper kahraman temalı sıra tabanlı taktik oyunu Marvel's Midnight Suns için yeni bir DLC geliyor. Deadpool karakterini oyunculara sunacak olan bu yeni ek paket 26 Ocak tarihinde oyuna dahil edilecek. Yeni paket ayrıca birçok kozmetik ürünü de oyunculara sunacak.
 
Ek paket Season Pass veya Legendary Edition'a sahip olanlar için ücretsiz
 
 
 
26 Ocak'ta yayınlanacak olan Deadpool paketi halihazırda Season Pass'e veya Legendary Edition'a sahip olan oyuncular için ücretsiz olacak. Bununla beraber Season Pass veya Legendary Edition'a sahip olmayan diğer oyuncular, on farklı beceriye sahip ve Marvel hayranlarının en sevdiği karakterlerden biri olan Deadpool'u ekibine dahil etmek için belli bir ücret vermesi gerekecek.
 
Yeni oynanabilir karakter Deadpool, kılıç saldırıları ve silah atışlarında uzman bir süper kahraman olarak oyundaki yerini alacak. The Good, The Bad, and The Undead adlı bu ek paket Deadpool karakterinin yanı sıra yeni hikaye görevlerini, düşmanları ve kozmetik öğeleri içerecek.
 
Marvel's Midnight Suns, 2022 yılının sevilen sıra tabanlı strateji oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Oyun şu anda Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers ryo aksiyon macerai strateji taktik
Electronic Arts, On Yılı Aşkın Aradan Sonra Golf Oyunu PGA Tour'u Getiriyor Bilim Kurgu Temalı Gerilim Oyunu Fort Solis'in Yeni Yayıncısı Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Midnight Suns ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız