Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario, iPhone ve iPad'e Geliyor

   
   Dün gece oyuncular açısından bütün gözler PlayStation Meeting etkinliğinde olsa da iPhone 7'nin lansmanı da benzer saatlerde gerçekleştirildi ve Nintendo'dan büyük bir sürpriz geldi. Lansman sırasında Shigeru Miyamoto sahneye çıktı ve Super Mario Run adındaki yeni Mario oyununu iPhone ve iPad için duyurdu.
 
   Super Mario Run, 2 boyutlu platform oyunu olarak gelecek. Oyunun kontrolleri ise oldukça basit. Ekrana bir kere dokunduğumuzda Mario sıçrıyor, eğer biraz basılı tutarsak daha da yukarı sıçrıyor. Hatta Shigeru Miyamoto oyunu tek elle oynayabileceğimizi belirtmek adına metro'da ayakta giderken veya hamburger yerken bile oynayabileceğimizi söyledi. 
   
   Ayrıca Super Mario Run, karşımıza 3 mod ile çıkacak. İlki standart olarak bölümleri tamamlamaya ve bayrağa ulaşmaya çalıştığımız mod. İkincisi diğer oyuncular ile birlikte bölümlerde mücadeleye girebileceğimiz bir mod. Sonuncusu ise ilk iki modda kazandığımız altınlar ile kendi mantar krallığımızı (Mushroom Kingdom) yaratabileceğimiz bir mod. 
 
   Super Mario Run, 2016 Aralık ayında çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Mario Super Mario Super Mario Run IOS iPhone iPad
Rise of the Tomb Raider'ı PS4 Pro'da Oynarken Grafik Ayarı Yapabileceğiz Horizon: Zero Dawn, Doğal 4K Değil Ama Çok Yakın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

9.9.2016 00:19:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: seifer Zaten iPhone 7'i almamdaki tek sebep olacak!
normalde iphone falan tırt derim. lakin plus modeli çok güzel olmuş.çift kamera olayı çok iyi + mario yu da baya kıskandım. keşke diğer oyunları da gelseymiş.

BSC Misafiri

8.9.2016 22:20:18

0
Super Mario 64, Sunshine, Galaxy 1 ve 2 gibi oyunları oynayanlar dokunmatik ekranda çok fazla tuştan oluşan karmaşık oyun mekanikleri yüzünden dokunmatik ekran için geliştirilemeyeceğini biliyorlardı. Bahsi geçen oyun sadece tek parmakla oynanabileceği için kontrol konusunda hiçbir sorun olmayacaktır. Önümüzdeki sene Fire Emblem ve Animal Crossing gibi oyunlarında mobil versiyonu çıkacak ancak ben asıl Nintendo'dan Mario Kart oyunu bekliyorum, mobil piyasada fenomen olabilecek bir seri.

Babblebabble

8.9.2016 15:14:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: seifer Zaten iPhone 7'i almamdaki tek sebep olacak!
7 ile alakası yok yalnız, iOS exclusive.

Persona_Non_Grata

8.9.2016 13:39:34

0
Androide de gelecek.

BSC Misafiri

8.9.2016 13:14:31

0
Çok güzel

OnrGrTR

8.9.2016 12:08:57

0
Türkiye'ye yine çıkarmayacaklardır

seifer

8.9.2016 12:06:19

0
Zaten iPhone 7'i almamdaki tek sebep olacak!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Run
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız