Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Manor Lords Çıkış Tarihi Açıklandı: Game Pass'e de Geliyor

 
 
Yayıncılığını Hooded Horse ve geliştiriciliğini Slavic Magic ekibinin üstlendiği Orta Çağ temalı strateji oyunu Manor Lords'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda 26 Nisan 2024'te Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacak.
 
Manor Lords ayrıca PC Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak. Konsollara ve Xbox Game Pass'e ise daha sonraki bir tarihte gelecek. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Kapsamlı bir orta çağ deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
Manor Lords, kapsamlı şehir kurma mekanikleri, devasa taktiksel savaşlar ile karmaşık ekonomik ve sosyal simülasyonlar içeren bir orta çağ strateji oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bir orta çağ lordu olabileceğimiz yapımda topraklara hükmetmeye çalışıyor, mevsimler geçerken ve iklimler değişirken şehirleri yükseltebiliyoruz. 
 
14. yüzyılın sonlarına ait Frankonya sanatından ve mimarisinden ilham alan Manor Lords, Türkçe dil desteğiyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde mümkün olan her yerde tarihsel doğruluğa öncelik verilen bir yapı yer alıyor. Bu da hem oynanış mekaniklerine hem de görsellere gerçekçilik kazandırıyor.  
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Manor Lords Manor Lords orta çağ strateji oyunu PC
Metal Gear Solid 3 Remake için İlk Oynanış Görüntüleri Ortaya Çıktı! Risk of Rain Returns Çıkış Tarihi Belli Oldu

BSC Misafiri

27.10.2023 10:24:21

0
Oyun steam platformunda çıkıs yapacak ve erken erisim olarak gelicek..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Manor Lords
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız