Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Manor Lords Oynanış Fragmanı

 
Geliştirici Slavic Magic, orta çağ strateji oyunu Manor Lords'un genel oynanış özelliklerinin tanıtıldığı bir fragman yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Manor Lords, PC için geliştirilen ortaçağ strateji oyunu derin, organik ve gerçekci şehir kurma mekaniklerini büyük ölçekli ve aynı zamanda taktiksel savaş mekanikleriyle birleştiriyor.
 
ORGANİK ŞEHİR KURMA

Manor Lords çizgiler olmadan, organik şehir kurma tecrübesini, yapı yerleştirme ve rotasyon özgürlüğüyle birlikte sonuna kadar vermeyi hedefler. Aynı zamanda faydalı oyun-içi arayüz araçlarını kullanıcıya plan sağlamasını kolaylaştırmak için sunar.
 
Yapı kurma mekaniği, ortaçağın ticaret rotalarının ve arazilerinin gelişmesinde etkisi olduğu gerçek kasaba ve köylerden esinlenilerek oluşturulmuştur.
 
TARİHSEL GERÇEKCİLİK
 
Oyunun belli bir yüzyılda geçmemesine rağmen, yapılar 11. ve 15. yüzyıl Avrupa tarihi kaynaklarından esinlenilerek oluşturulmuştur.

Arazilerin öküzlerle sürülmüş olması, demirlerin fırınlanması, koyunların otlaklarda güdülmesi; o tımarın lordu tarafından yönetilir…

Bu özenle oluşturulmuş detaylar, sizi tamamiyle ortaçağ tımarı yönetiyormuş hissi verecek.

Mevsimler geçer, hava durumu değişir, bu değişimde kasabalar savaşa, hastalığa veya kıtlığa yenik düşebilir veya onlardan kurtulabilir.
 
BÜYÜK ÖLÇEKLİ SAVAŞLAR
 
Manor Lords kalabalık asker grupları, askeri düzen, moral, kanat saldırısı, yorgunluk, mevsim ve ekipman gibi ögelerin savaş esnasındaki önemiyle, sizlere savaşı gerçekte olduğu gibi hissettirmeyi hedefler.

Askerlerinizi akıllıca konumlandırın. Eğer güzel yönetilirse, ufak bir manga koca bir düşman bölüğünü yenebilir,

Atlı birlikler, kaleler, surlara konuşlanmış askerler, ateşli silahlar ve kuşatma silahları (mancınıklar!) yapım aşamasındadır ve kesinlikle oyunun son sürümünde sunulacaktır. 
 
EL YAPIMI

Bu oyun sadece tek bir geliştirici tarafından geliştirilmiştir.

 
Bu sonbaharda Steam'de erken erişime açılacak.

Oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Manor Lords Manor Lords orta çağ strateji oyunu PC
Haftalık Oyun Önerisi 25: Void Bastards Crown Trick 16 Ekim'de Switch ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.9.2020 08:03:43

0
Bu yıl çıkarsa gelmiş geçmiş en iyi grafikli strateji oyunu ödülünü alabilir. 2021 de yine çok sağlam stratejiler var biri the settlers

Psychotechnic

23.9.2020 23:16:19

0
İnşallah gerçektir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Manor Lords
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız