Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Manhunt'tan İlham Alan Butcher’s Creek Adlı Korku Oyunu Geliyor

 
 
David Szymanski tarafından Manhunt ve Condemned oyunlarından ilham alan yeni bir korku oyunu geliyor. Birinci şahıs aksiyon korku oyunu deneyimini sunmayı hedefleyen Butcher's Creek adlı oyun retro tarzı grafik stilini bizlere aktarmayı hedefliyor.
 
Oyun yakın dövüş aksiyonuna odaklanıyor
 
 
 
Butcher's Creek yakın dövüşe odaklanan bir aksiyon yapısıyla ön plana çıkmayı hedefliyor. Oyuda oyuncular çekiç, balta, boru, maket bıçağı ve daha fazlasını kullanabiliyor ve karşılarına çıkan düşmanları ve korku unsurlarını gaddarca alt edebiliyor. Vahşetin dozunun yüksek olduğu oyunda korkunç cinayet sahnelerini fotoğraflayabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde sadece bu özellikler yer almıyor aynı zamanda Appalachian Ormanı'nın unutulmuş köşelerine doğru adım atabiliyorsunuz. Ek olarak harabe çiftlik evlerine, yerle bir olmuş fabrikalara ve striptiz kulüplerine doğru ilerleyebiliyor ve buraları keşfedebiliyorsunuz. 
 
Oyunun geliştiriciliğini üstlenen David Szymanski daha önce retro nişancı korku oyunu DUSK'ı geliştirdi. Şimdi ise yeni bir oyun geliştirmeye devam ediyor. DUSK, Quake, Blood & Hexen'den ilham alıyordu. Oyun 2018 yılında Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü ve son derece olumlu eleştirilere aldı.
 
Öte yandan Szymanski, yeni oyun için herhangi bir oynanış fragmanı paylaşmadı. Sadece aşağıda yer alan ekran görüntüleri mevcut. Oyunun ayrıca 2024 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Butcher’s Creek
The Elder Scrolls V: Skyrim, Path Tracing ile Daha İlgi Çekici Görünüyor Assassin’s Creed Jade'den Çeşitli Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

7.8.2023 17:41:58

+1
17 sene önce forumda Condemned ile ilgili yazdığım mesajı buldum Eski oyunların yeri bambaşkaydı.
quote:

Condemned : Şimdiye kadar (Undying de dahil) hiç bir oyunda korktuğum için dışa büyük bir tepki vermemiştim. Ama bu oyun benim bu tepkiyi vermeme sebep oldu. Merdiven boşluğundan aşağı bakarken oradan çıkan bir elemanın bağırarak üstüme atlaması sonucunda inanılmaz derecede korkup elimdeki mouse'u fırlattım ve ağzımdan da güzel sözler (!) çıktı bir anda (ki boşluğuma gelmişti, oradan bişey çıkabileceği ihtimalini bile vermiyordum). Undying'den beri böyle bir korku oyunu oynamadım. Her dakikasında o korkuyu yaşadım, irkildim, kalbimin yerinden çıkacağını hissettim. Korku oyunu arayanlar kesinlikle kaçırmasın. Elbette bu korkuyu yaşamamdaki en büyük etken kulaklıkla oynamamdır, tavsiye ederim.

Babblebabble

7.8.2023 03:03:31

+1
Harbi ya... Şu konuya yazan, oyunun hasından anlayan hepinize gönülden selamlar beyler. Özellikle Condemned'dan güzel ilham alsa iyi olur. Monolith'in son şaheseri diyorum buna (Mordor serisi hariç korku olarak). İkinci oyununu emulatör'de kolla oynamaya dayanamadığım için oynayamadım ama sizin de dediğiniz gibi her iki oyun da remake'i geçtim remastered olarak bile tekrar PC'ye gelse efsane olurdu. Ama neyse artık elimizdekiyle yetineceğiz, bunu takibe alalım...

BSC Misafiri

6.8.2023 09:32:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Condemned çok başarılı bir seriydi. Özellikle ikinci oyunu baya rahatsız ediciydi. Keşke remake olarak PC'ye gelse.
Zor ya hocam, uğraşmazlar. Max xbox one x ile yüksek çözünürlükle oynanıri pc işi zor ikinci oyun için. Gerçekten çok rahatsız ediciydi bu arada.. İlk oyun ikinci oyun yanında The Sims kalır :)

2K

6.8.2023 00:46:57

+2
Condemned çok başarılı bir seriydi. Özellikle ikinci oyunu baya rahatsız ediciydi. Keşke remake olarak PC'ye gelse.

Zebercet

5.8.2023 21:23:13

0
Ekran görüntüleri bile tüylerimi diken diken etti. Falçatayla adam doğrayacağız demek.

BSC Misafiri

5.8.2023 20:42:50

+5
şöyle söyleyeyim, starfield + last of us part 3'ten daha çok heyecanlandırdı. örnekleri bir ordan bir burdan verdimki sonra laf etmeyin. şu tarz oyunları yapması lazımken büyük firmaların bizi hala çiçekle böcekle uğraştırıyorlar maalsef
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız