Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Jade'den Çeşitli Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Jade'den iki saatten fazla oynanış görüntüsü sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler içerisinde karakterin hareketleri, parkur unsurları, çevre detayları ve daha fazlası yer aldı. Görüntülerde ayrıca Assassin's Creed Odyssey'de yer alan kadın karakter Kassandra da karşımıza çıktı. Ancak bu iki saatlik içerik Youtube üzerinden kaldırıldı. Kaldırılan bu içerik haricinde çeşitli sızıntılar ortalıkta dolanmaya devam ediyor.
 
Birçok sızıntı oynanış görüntüsü karşımıza çıkmaya devam ediyor
 
2 saatlik videonun kaldırılmasının ardından farklı farklı sürelere sahip çeşitli sızıntı içerikler karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu görüntüler şu anda gerçekleştirilen oyunun kapalı betasından geliyor. Mobil cihazlara özel olarak çıkış yapmaya hazırlanan Assassin's Creed Jade, hayranları mobil platforma toplamayı hedefliyor.
 
Assassin's Creed Jade oyunculara keşfetmeleri için devasa bir açık dünyayı sunmayı istiyor. M.Ö. üçüncü yüzyılda geçen bu oyunda mobil oyuncular Antik Çin'de bulunan yeni yolları keşfedebiliyor ve suikastçıların kökenine inmeye çalışıyor. Yeni zorlukların ve tehditlerin ortaya çıktığı oyunun kısa oynanış görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Assassin’s Creed Jade
Manhunt'tan İlham Alan Butcher’s Creek Adlı Korku Oyunu Geliyor Baldur's Gate 3 için İlk Güncelleme Yayınlandı: Kayıt ve Birçok Sorun Çözüldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

7.8.2023 12:47:01

0
Ben bu mobil oyunlardaki animasyon tarzı nasıl oluyor da yirmi sene öncenin Ps2 seviyesine gelemedi hala ona şaşırıyorum. Kağıt üzerinde 10 Ps2 gücünde değil mi bu aletler? Bakıyorsun bas bas bağırıyor ben mobil bir oyunum diye.

Nightmare_00

7.8.2023 12:43:26

0
ubi bir an önce batman lazım senin.

Settlers

6.8.2023 13:37:24

+2
Bir kaç sene sonra, "Remastered" adıyla PC ve konsollara gelir.

BSC Misafiri

6.8.2023 13:06:51

0
Heheh Ubisoft’u cidden çok seviyorum ve işlerini keyifle izliyorum. Aynı malum kişi gibi bütün oyuncu topluluğunu sürekli kandırıyorlar :) Ceplerinden paralarını alıp soyup soğana çeviriyorlar. Gerek sahte fragmanlarla gerek bozuk oyunu piyasaya sürerek ve her seferinde bizim pek akıllı! oyuncu arkadaşlar kandırılıyor :) Bravo Ubisoft umarım senede 50 tane AC çıkartırsın. Far Cry 289 ‘a kadar çıkartırsın. Böyle bir kitle için uğraşmaya değmez adamlarda farkında sadece skinleri değiştirip satınca alıyorlar zaten :) :) hehehe

U2ME2

6.8.2023 08:12:53

+2
Aman tanrım wooow! Aman allahım deliriciiim!!!!
Yahu mobil oyun bu mobil! Ne bekliyorsun adamlar sana Unreal Engine 5 motoruyla oyun mu yapacak?!
B.k atmak için yer aramayın anasını sattığımın yerinde!

Antikaruh

6.8.2023 02:39:31

0
Aman tanrım ya ! Yani yok artık ... Zaten yeni nesil geldiğinden beri suskunlar, R6'ya bellerini bağlayıp karanlığa gömüldüler. Oyunları gelmeye başladı derken Ubi'nin işe bak. Skulls and Bones, bu AC sızıntıları, şu anda çıkacak olan Mirage'nin düşük bütçeli bir deneme oyunu olması (oyuncular gerçekten sevecek mi, eski AC'leri istiyorlar mı diye) ... Kaç milyon dolarlık firmanın işlerine bak arkadaş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız